untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Marti, 26 martie 2019, 03:59
STIRI DE BUZAU  acum 6 ani

accident dn2 e85 accident limpezis buzau ramona ion

Înmormântarea fetiţei accidentate la Limpeziş susţinută de colegii şi profesorii de la Liceul de Artă
Înmormântarea fetiţei accidentate la Limpeziş  susţinută de colegii şi profesorii de la Liceul de Artă
Mediatizarea dramei familiei Ion din Limpeziş, care a pierdut vineri seară o fiică în accidentul teribil, în timp ce sora ei se zbate încă între viaţă şi moarte într-un spital din Bucureşti, declanşează mobilizarea exemplară.

Elevii şi cadrele didactice din Liceul de Artă „Margareta Sterian”, unde victima învăţa, au strâns în timp record fonduri pentru a susţine material înmormântarea Ramonei Ion. Totodată, unii oameni politici au speculat momentul făcând o donaţie din bani publici.

Liceul este în doliu

Cele două surori accidentate provin dintr-o familie sărmană, cu şapte copii, crescuţi numai de mamă şi bunică. Ramona Ion, fata care a decedat, era elevă în clasa a IX-a a Liceului de Artă „Margareta Sterian”, instituţie care se află în doliu de la momentul tragediei. Mai mult decât atât, potrivit conducerii liceului, profesorii şi elevii s-au mobilizat pentru a acoperi costurile înmormântării.

„Suntem cu toţi în stare de şoc. Sâmbătă noi am avut cursuri, pentru că recuperăm pentru data de 1 mai şi ne-am mobilizat, adunând fonduri. Am luat legătura cu familia şi am aflat că nu aveau bani nici să ridice corpul Ramonei de la morga. Mâine (astăzi), la ora 8.00, preotul liceului va merge la morga pentru a ridica alături de fami­lie trupul fetei. De asemenea, tot ceea ce înseamnă cheltuieli de înmormântare le vom susţine noi”, a declarat directorul Liceului de Artă, Mioara Sângeorzan.

Tragedia

Şoferul care a omorât-o pe adolescenta de 15 ani şi a rănit-o grav pe sora ei, în accidentul de vineri seara de la Limpeziş, rula cu 80km/oră în momentul în care a produs accidentul.

Aşa se explică şi faptul că suceveanul aflat la volanul TIR-ului nu a reuşit să evite impactul, deşi le-a văzut pe fete pe zebră.

Judecătorii au decis sâmbătă arestarea bărbatului pentru 29 de zile.

Magistraţii au luat în calcul faptul că şoferul nu era la prima abatere.

Ba, chiar s-ar putea spune că era un pericol public.

În perioada 2006-20012 el a avut 8 abateri la regimul circulaţiei rutiere.

În plus, în februarie 2006, suceveanul a provocat un accident la Brăila soldat cu rănirea unei persoane, accident în urma căruia a fost trimis în judecată, nefiind condamnat încă.
Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook