untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Duminica, 19 mai 2019, 01:59
DIVERSE  acum 6 ani

Michaela Niculescu deces Mica Abracadabra Mica a murit boala la ficat ciroza

A murit Mica de la Abracadabra
A murit Mica de la Abracadabra
Michaela Niculescu, Mica de la Abracadabra, a murit joi după-amiaza la spitalul Fundeni. În urmă cu un an, Mica a fost diagnosticată de medici cu o boală necruţătoare la ficat.

Cu toate acestea, Mica a ales să ducă boala pe picioare, să nu spună nimănui prin ce trece.

Însă în luna ianuarie a acestui an, Mica a fost internată de urgenţă la Spitalul Universitar, ca mai apoi să fie transferată la Spitalul Fundeni.

La Fundeni, ea a fost conectată la aparate pentru că organismul său nu mai putea să reziste fără ajutor.

Michaela Niculescu a studiat la Facultatea de Limbi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena.

Mesajul tulburător postat pe Facebook de Mica de la Abracadabra. "M-am măritat cu suferinţa"

Mica de la Abracadabra a ales să se împlinească în viaţă prin studiu. "Prinţesa" Magicianului a studiat la mai multe universităţi de renume printre care şi la Oxford, fiind foarte apreciată în tot ce făcea.

Însă viaţa a fost necruţătoare cu ea. În urmă cu un an a fost diagnosticată de medici cu o boală necruţătoare la ficat. Cu toate acestea, Mica a ales să ducă boala pe picioare, să nu spună nimănui prin ce trece.

Însă în luna ianuarie a acestui an, Mica a fost internată de urgenţă la Spitalul Universitar, ca mai apoi să fie transferată la Spitalul Fundeni.

"Eu nu m-am măritat cu cineva ca să-mi fie alături la bine şi la rău, când sunt sănătoasă şi când sunt bolnavă, ci m-am căsătorit cu Boala insăşi, cu suferinţa! Şi cavalerul nostru de onoare sau mai bine zis gazda noastră e Spitalul Universitar".

 "Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu două săptămâni", a declarat pentru MEDIAFAX managerul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Carmen Orban.

Potrivit apropiaţilor, Mica ştia de un an de boala necruţătoare, dar a preferat să sufere şi să lupte în tăcere, sperând că îşi va reveni. Din păcate, starea ei a devenit din ce în ce mai gravă, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internată la Spitalul Universitar, fiind transferată ulterior la Fundeni.

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook