untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Vineri, 24 mai 2019, 11:58
MONDEN  acum 6 ani

Ştefan Bănică Jr şi Andreea Marin divorţează

Adevăratul motiv al divortului dintre Andreea Marin si Stefan Bănică
Adevăratul motiv al divortului dintre Andreea Marin si Stefan Bănică
Motivul divortului dintre Andrea Marin si Ştefan Bănică jr. începe să iasă la suprafată. Din câte se pare, Bănică ar fi avut mai multe amante încă din 2008, la doi ani de la căsătoria cu Andreea Marin, scrie Click!.

Adevăratul motiv al divortului dintre Andreea Marin si Stefan Bănică

Problemele din căsnicia fostilor soti Bănică dura de câtiva ani. Mai exact din primăvara anului 2008, atunci când Ştefan Bănică junior obişnuia să-şi dea întâlniri la ore precise cu mai multe domnişoare. Artistul nu ezita să le sune pe acestea în timpul şedinţelor de masaj, acolo unde mergea separat faţă de soţia sa.

Bănică nu ezita să sune la tot felul de domnişoare, cărora li se adresa cu apelativul “păpuşă” sau “păpuşică”, spunându-le, pe un ton ferm şi poruncitor, că rămâne stabilit ceea ce discutaseră, la locul stabilit, fără vreo întârziere.

Infidelitatea lui Bănică junior a fost dezvăluită de presa tabloidă în luna septembrie 2011, când Andreea Marin se afla la Moscova, iar   solistul a fost vizitat la garsoniera pe care o are în cartierul Dorobanţi de Lavinia Pârva, fosta solistă a trupei Spicey, cu care a stat aproximativ 3 ore. Andreea Marin, al nu a dorit atunci însă să creadă faptul că soţul ei ar putea avea o amantă.

Andreea  a plecat în Spania

Andreea Marin dă semne că este pregătită să lase definitiv în spate povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Ştefan. Astfel, ea a renunţat la numele “Bănică” pe pagina sa oficială de Facebook. Mai mult, se pare că ar fi plecat  la Madrid, unde negociază realizarea unor emisiuni TV.

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook