untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Vineri, 24 mai 2019, 12:09
DIVERSE  acum 6 ani

Adriana Bahmuteanu Silviu Prigoana divort

Adriana Bahmuteanu umilită în ultimul hal de Silviu Prigoană
Adriana Bahmuteanu  umilită în ultimul hal de Silviu Prigoană
Adriana Bahmuteanu, sechestrată în sediul Etno TV!

Scandal uriaş, vineri după-amiază, la Etno TV, când Adriana Bahmuţeanu s-a dus să-şi preia atribuţiile de acţionar majoritar al postului. Vedeta nu a fost lăsată să intre în birou, secretarele motivând că nu găsesc cheia, iar când a vrut să plece, bodyguarzii au sechestrat-o în clădire. La faţa locului a venit atât un echipaj SMURD, cât şi poliţia.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Silviu Prigoană (50 de ani) i-a cedat fostei lui soţii, Adriana Bahmuţeanu (38 de ani), pachetul de acţiuni majoritar al posturilor Etno TV şi Taraf TV. Pregătită să intre în pâine, ea s-a dus vineri, în jurul orei 11.00, la sediul celor două televiziuni, unde trebuia să se întrunească Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA).

Vedeta a fost întâmpinată cu ostilitate încă de la intrare. Sub pretextul că nu găsesc cheia, secretarele nu au lăsat-o să intre în biroul pe care l-a ocupat şi în perioada în care a fost director al celor două televiziuni. Adriana a stat la uşă aproximativ o jumătate de oră până când, în sfârşit, i s-a permis accesul în birou.

Surprizele nu aveau să se oprească aici. Nici unul dintre ceilalţi acţionari şi nici administratorul firmei nu s-au prezentat la şedinţa convocată cu mult timp înainte.

Ba, mai mult, Adrianei Bahmuţeanu nu i s-au pus la dispoziţie actele firmei când le-a solicitat. Pentru că nu mai avea rost să stea la sediu, vedeta a vrut să plece acasă, moment în care a izbucnit scandalul.

Cei trei bodyguarzi nu au vrut s-o lase să iasă din clădire, punându-se în calea ei.

Sub ameninţarea că o sechestrează în sediu, aceştia au vrut să-i controleze geanta, dar vedeta a protestat.  Nervoasă şi, totodată, speriată de ceea ce i se întâmplă, Adriana a făcut un atac de panică. Ea a sunat la 112, iar la faţa locului au venit un echipaj SMURD şi o maşină a Poliţiei. Bahmu a reuşit să părăsească sediul Etno TV abia după intervenţia poliţiştilor.

„Eu am crezut că Silviu Prigoană îmi dă acţiunile la cele două televiziuni, în acest moment cu grave probleme financiare, pentru că ştie că le pot readuce pe linia de plutire şi pot avea o sursă de venit pentru copiii mei. Se pare că nu asta era intenţia. Nu vreau să mai am de-a face cu acest personaj", ne-a spus Adriana Bahmuţeanu, convinsă că fostul ei soţ este responsabil de tot circul de care a avut parte în momentul în care a păşit în sediul Etno TV.

"S-a convocat AGA, dar nu a venit nimeni, iar administratorul firmei nu a răspuns la telefon. Mă aşteptam la aceste şicane, la această bătaie de joc, dar deocamdată sunt acţionar majoritar. Silviu Prigoană a sunat la angajaţi să nu îmi dea actele. Încă o dată îşi arată adevărata faţă şi se dovedeşte că am făcut alegerea corectă, deci nu are de ce să îmi pară rău", a mai spus Adriana Bahmuţeanu, care a depus plângere la poliţie pentru sechestrare de persoane şi lipsire de libertate în urma acestui conflict de proporţii.

Pe Mihai, noul ei iubit, l-a cunoscut de Revelion

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoană s-au separat neoficial în luna august a anului trecut. În septembrie, milionarul a intentat divort, iar pe 23 ianuarie 2013, cei doi au pus punct celei de-a patra lor căsnicii. În noaptea de Revelion, Adriana l-a întâlnit pe Mihai, un tânăr în vârstă de 31 de ani, care i-a devenit iubit. La putin timp după ce s-au cunoscut, Mihai s-a mutat la Adriana, în casa pe care vedeta a închiriat-o după despărtirea de Silviu Prigoană.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, fostul sot i-a dat vedetei un ultimatum: dacă nu se întoarce imediat în căminul conjugal, nu o mai primeste niciodată înapoi. Alegerea Adrianei a luat multă lume prin surprindere: ea a preferat să-si continue viata alături de mai tânărul său iubit. Cei doi îndrăgostiţi au plecat la munte ca o adevărată familie.

Si-au negociat împăcarea

După ce, timp de jumătate de an, nu i-a dat nici un semn Adrianei, în urmă cu o lună, Silviu Prigoană a făcut o declaratie-soc: încă o iubeste si o vrea înapoi. Mărturisirea a venit la scurt timp după ce vedeta s-a afisat în compania noului ei iubit, Mihai.

Milionarul a fost de acord să-si negocidze împăcarea cu fosta lui sotie. În speranta că aceasta se va întoarce acasă, i-a făcut cadou, în primă fază, o Toyota RAV 4 în valoare de 25.000 de euro. La doar câteva zile, i-a cedat 51% din actiunile posturilor Etno TV si Taraf TV. Afaceristul a renuntat si la jumătate din apartamentul pe care i-l cumpărase vedetei în centrul Capitalei la începutul relatiei lor si care era trecut pe numele amândurora.


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook