untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Sambata, 20 aprilie 2019, 07:52
STIRI DE BUZAU  acum 6 ani

Bianca Cristea Miss Buzau 2013

Bianca Cristea este Miss Buzau 2013
Bianca Cristea este Miss Buzau 2013
Focuri de artificii, recitaluri surpriză, care au culminat cu evoluţia lui Toni Şeicărescu, public numeros şi 11 tinere în luptă pentru titlul de „cea mai frumoasă buzoiancă”. Miss Buzău, una dintre cele mai longevive concursuri de gen din ţară, a reuşit să strângă sâmbătă pe Terasa Atlantis un public numeros, mulţi vorbind despre ediţia de anul acesta ca despre una dintre cele mai reuşite.

Concurentele coordonate de Dana Gheorghe au avut de parcurs mai multe probe, menite să demonstreze calităţile fizice, prezenţa de spirit sau că pot susţine o şedinţă de shooting. Dincolo de probele de costum de baie, rochii de seară, ţinută office, cele 11 buzoience au trebuit să facă faţă şi scurtului interviu susţinut de prezentatorul Vali Bărbulescu, probă care a dat ceva bătăi de cap unora dintre fete.

Presărat cu câteva pre­zen­tări de modă, ocazie cu care publicul a revăzut pe unele  dintre fostele câştigătoare ale Miss Buzău, concursul a continuat cu mai multe momente muzicale. Pe scenă au evoluat Ştefania Cosăilă, Cătălina Suditu, Alina Mirea, dansatorii de la Mike School of Dance şi Florin Bonea. Cel mai gustat moment a fost însă recitalul lui Toni Şeicărescu, care cu această ocazie a susţinut un duet alături de vechiul său prieten Florin Bonea, fost vocalist la Demos.

„Vreau să merg la Medicină. Modellingul va fi ceva adiacent”

După mai bine de două ore şi jumătate de concurs, cei 16 membri ai juriului au hotărât ca titlul „Miss Buzău 2013” să-i fie acordat concurentei cu numărul 5, Bianca Cristea, cea care a preluat coroniţa de la câştigătoarea de anul trecut, Karina Bechir.

„Fac parte de patru ani din Agenţia de Dezvoltare a Modei şi am mai participat la Miss Buzău în 2009. Am mai câştigat în 2011 Miss Zilele Buzăului. Cu toate astea, nu văd modellingul ca pe o profesie de viitor, ci mai degrabă ca pe ceva adiacent. Sunt în clasa a XII-a, la Liceul Pedagogic şi îmi doresc ca după absolvire să merg mai departe la Facultatea de Me­dicină şi să profesez ca medic. Sunt mândră de trofeul câştigat la Miss Buzău, dar sunt conştientă că el nu rămâne decât un premiu de pus la CV”, a declarat Miss Buzău 2013, Bianca Cristea.

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook