untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Luni, 21 ianuarie 2019, 11:08
STIRI DE BUZAU  acum 3 ani

Constantin Boscodeala

Boscodeala afla pe 1 martie sentinta definitiva
Boscodeala afla pe 1 martie sentinta definitiva
UPDATE [11:09] 15 FEB 2016 › Curtea de Apel Braşov nu a luat astăzi o decizie în privinţa primarului Constantin Boşcodeală. Astfel completul de judecată a amînat pronunţarea în dosarul „Gloria” pentru data de 1 martie, la ora 15. 

UPDATE [18:57] 26 IAN 2016 › Completul de judecată de la Curtea de Apel Braşov a acordat un nou termen în dosarul "Gloria", unul foarte scurt de această dată. Primarul Constantin Boşcodeală se va prezenta iar în faţa instanţei în ziua de 1 februarie. " Astăzi s-au mai depus înscrisuri la cauză şi în acelaşi timp am solicitat şi probe noi, respectiv audierea unui martor, un expert neutru. Ne-a fost acceptată depunerea unor înscrisuri, ne-a fost refuzată proba cu un expert neutru, ca declaraţie şi s-a stabilit ca termen de judecată data de 1 februarie, ora 12", a declarat pentru Focus FM, Constantin Boşcodeală.

Azi este zi plină de emoţii pentru primarul de Buzău, Constantin Boşcodeală. Edilul oraşului are termene în ambele dosare din justiţie, "Gloria" şi "Orizont". 


Boşcodeală va merge la Curtea de Apel Braşov, asa dupa cum a declarat , acolo unde se află in apel dosarul "Gloria", în care este judecat pentru abuz în serviciu. Termenul de azi ar putea fi unul decisiv pentru Boşcodeală, pentru că primarul si-a cam epuizat caile de apel după ce magistraţii i-au respins expertiza pe care a realizat-o pe cont propriu şi recuzarea completului de judecată.

Teoretic, azi, Boşcodeală ar putea afla decizia, ar putea primi o nouă amînare, ori procesul ar putea rămîne în pronunţare. În acest dosar Boşcodeală a fost condamnat, în luna februarie a anului trecut, de Judecătoria Braşov, la 5 ani de închisoare cu executare. El a atacat sentinţa, iar cauza a ajuns pe rolul instanţei superioare, Curtea de Apel Braşov.

În celălalt dosar, "Orizont", care se judecă la Tribunalul Dîmboviţa, primarul municipiului Buzău este judecat tot pentru abuz în serviciu, în legătură cu modul în care o suprafaţă de 33 de hectare de teren a fost trecută din domeniul public al statului în cel privat al municipiului. Acest proces se află în faza admini­strării de probe.


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook