untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Vineri, 24 mai 2019, 12:40
POLITICA  acum 3 ani

P.S.D. Buzau

Caracatita mafiota din Buzau isi va vedea linistita de treaba
Caracatita mafiota din Buzau isi va vedea linistita de treaba
Ori de câte ori mă gândesc la plecarea lui Constantin Boscodea­lă din Primăria Buzău - pe usa din dos, cu o condamnare încasată ieri si cu un alt dosar aflat pe rolul instantei, dosar ce-l poate ajunge rapid din urmă, dar si cu o interdictie care îl face să devină un simplu cetătean atunci când urcă treptele Palatului Comunal -, nu mă pot abtine să fac o paralelă cu Ion Iliescu.

Da, cu acel presedinte sărac si cinstit, la umbra căruia s-a dezvoltat o caracatită - printre ale cărei mici ventuze se numără si (încă) primarul buzoian – care a se­cătuit, pur si simplu, România si a transformat coruptia într-un ve­ritabil cancer de ale cărui metastaze se luptă acum procurorii să o scape, măcar partial.

Asa cum nu m-a încălzit cu nimic disparitia fostului sef al statului din prim-planul politicii românesti, asa nu mă încălzeste disparitia lui Constantin Bosco­deală din Palatul Comunal. Simpla lui plecare din Primărie nu va rezolva cu nimic problemele maligne ale Buzăului. Pentru că, din păcate, Boscodeală pleacă singur. Lasă în urmă o încrengătură care stie deja să functioneze singură, fără coordonarea sa, si care va mulge, în continuare, muncipiul, de bietele resurse care au mai rămas de luat cu japca. Încren­gă­tura formată de Boscodeală func­tionează singură atât de bine încât, acum, toti cei care fac parte din ea, cu totii creatii ale lui Boscodeală si ale partidului pe care l-a condus la Buzău, acum se bucură că vor împărti bucatele între mai putini.

Asadar, nimeni nu-l va plânge pe primarul Boscodeală. Va pleca tot asa cum a venit în prima zi în Palatul Comunal, în timp ce caracatita pe care a creat-o îsi va vedea linistită de treabă.
  
  

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook