untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Luni, 21 ianuarie 2019, 11:09
STIRI DE BUZAU  acum 3 ani

Constantin Boscodeala

Constantin Boscodeala, ingropat de propriul partid
Constantin Boscodeala, ingropat de propriul partid
Acest text nu-si propune să-i arate cu degetul pe cei care au făcut publică o înregistrare cu primarul Constantin Bosco­deală în timpul unei partide de sex în grup (aproape) explicite cu două tinere, în primăvara anului de gratie 2012. Nici să-i mângâie pe crestet pe cei care nu au făcut-o. Si nici să râdă de aceia care au scris că au primit o înregistrare video care aduce atingere vietii personale a unui demnitar, eventual fără a specifica despre cine este vorba, împingându-i, practic, pe cititori să afle cine este eroul si să caute înregistrarea. Pe de altă parte, nici nu mă pot face că acest subiect nu există.

Asadar, trebuie să spun că, precum orice ziarist din acest oras, am aflat că primarul Buzăului s-a transformat, din fătălăul din anul 1995, când s-a înregistrat glorioasa sa apa­ritie pe firmamentul poli­ticii buzoiene, când „Costel“ turna suc în pahare la conferintele de presă ale Partidului Democrat, într-un tăuras atins, acum, si de sindromul omului de peste 50 de ani, când vârsta tinerelor asupra cărora i se scurg ochii coboară, de la vârsta fiului său cel mare spre cea a mijlociului. La fel precum colegii mei din presa buzoiană, am auzit că unul dintre subiectele pre­dilecte din discutiile private - de la mesele cu finii, amicii politici si afaceristii apropiati - ale primarului Constantin Boscodeală sunt, pe lângă mâncare si băutură, tinerele. Iar înregistrarea distribută marti seară nu face decât să confirme res­pectivele informatii.

Mai mult, coincidenta face ca acea înregistrare să dateze din primăvara anului 2012, când Directia Natională Anticoruptie instrumenta de zor dosarele primarului de Buzău, îi punea sechestru pe avere si, cu sigurantă, obtinuse mandat de ascultare si urmărire informativă. O bună parte din filmulet, desi sunt sanse mari să provină de la o cameră de genul celor de supraveghere „civilă“, poate fi taxată ca fiind din filajul cerut de procurorii anticoruptie, iar impactul asupra opiniei publice să fie negativ, de genul „uite cu ce se ocupă si cei de la DNA“.

Ce este cert, înregistrarea provine si a fost pusă în circulatie de social-democratul Ro­bert Negoită, în hotelul căruia s-au petrecut „ostilită­tile“, care, astfel, dă un semnal tuturor colegilor săi de partid care s-au dat în bărci în stabi­limentul său. Pentru început, a fost ales un ins deja terminat politic, respectiv primarul Boscodeală, spre a fi exemplu tuturor care sunt la apogeul carierei, semn că lupta intestină a dat din nou pe dinafară. Ce efect va avea întreaga poveste, vom vedea. În plus, un alt lucru este evident: filmuletul va naste un val de simpatie printre electorii de sex masculin ai actualului primar si unul de compătimire printre cei de sex feminin, care vor blama „curvele care s-au băgat în sufletul omului“, dat fiind că grosul votantilor lui Bosco­deală provine din rândul celor care-si cheltuie la crâsmă ajutorul social sau pupă microfonul reporterilor după o îmbrânceală la sfintele moaste.

În rest, cum afirmam în titlu, nu ne interesează că primarul Constantin Boscodeală a fost prins cu pantalonii în vine. Nu ne interesa nici dacă vedeam în loc de două tinere unul sau doi tineri. Nu ne interesează nici fanteziile de orice fel ale acestuia.

Pe noi ne interesează un singur lucru: că în cei 19 ani si jumătate de când domneste peste Buzău si-a bătut joc de acest oras si de locuitorii săi. Si dacă în locul respectivei partide de sex în grup vedeam în înregistrare o nouă dovadă a coruptiei care a pus stăpânire pe administratia locală buzoiană, am fi fost de acord cu publicarea ei.Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook