untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Marti, 23 octombrie 2018, 09:05
STIRI DE BUZAU  acum 3 ani

Comstantin Ionescu

Constantin Ionescu, primul candidat independent pentru Primaria Buzau
Constantin Ionescu, primul candidat independent pentru Primaria Buzau
Fostul preşedinte al organizaţiei municipale a Partidului Naţional Liberal Buzău, consilierul local Constantin Ionescu, şi-a anunţat, astăzi, candidatura la funcţia de primar ca independent. El a demisionat din partid, acuzând conducerea centrală a PNL că nu a ţinut cont nici de rezultatele sondajului de opinie care l-ar fi declarat favorit, nici de cei opt ani de muncă pe care a depus-o pentru acest partid.

Independentul Constantin Ionescu a explicat că nu candidează împotriva niciunui partid iar începînd de astăzi nu va mai avea niciun contract politic cu PNL Buzău. Consilierul local a mai dezvăluit că este susţinut de o parte dintre vechii liberali din organizaţia municipală.

“Nu mai am nici o legătură cu PNL. Am demisia pe care o voi depune la secretariatul PNL. Candidez pentru un oraş eliberat politic. Sigur că am o echipă constituită din oameni neafiliaţi politic, aici reprezentanţi ai unor asociaţii de proprietari. Nu vă ascund faptul că am fost sunat, pentru că de opt ani coordonez activitatea municipală a PNL, de jumătate dintre membrii Biroului Permanent Municipal care au spus că mă vor susţine”, a spus Ionescu.

Despre finanţarea campaniei electorale, Constantin Ionescu declară că nu-i trebuie bani foarte mulţi pentru că va discuta cu oamenii “din uşă-n uşă”.

“Mă bucur că modificarea noii legi de finanţare a partidelor îţi limitează dreptul de a mai cheltui bani cu nemiluita şi plafonul maxim e de 11.000 de euro, bani care trebuie să se regăsească în veniturile tale de candidat. Din punctul meu de vedere, investiţia pe care trebuie să o fac în campanie şi precampanie este deplasarea din casă în casă şi discuţii cu cât mai mulţi cetăţeni care mă costă doar efortul meu personal. Orice persoană care mă poate ajuta în această campanie, cu mare plăcere, cu toată deschiderea o aştept lângă mine”, adeclarat Constantin Ionescu. Acesta a mai precizat că în 30 de zile va pleca şi din funcţia de consilier local municipal.

Amintim că Ionescu fusese dat candidat PNL la alegerile locale 2016, în urma unui sondaj realizat de partid, în urmă cu câteva săptămâni. Ulterior, lucrurile s-au schimbat aparent fără motiv, iar mai marii partidului s-au răzgândit si au decis să meargă în cursa electorală cu un fost PDL-ist, Ovidiu Anghel, omul de casa al deputatului Cezar Preda.Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook