untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Luni, 21 ianuarie 2019, 12:06
STIRI DE BUZAU  acum 3 ani

PSD Buzau

Despre degringolada din PSD Buzau
Despre degringolada din PSD Buzau
Ca sustinător declarat al oricărei formule, politice sau din societatea civilă, care se poate opune stângii social-democrate de tip fanariot care a prăduit, timp de un sfert de se­col, municipiul si orasul Buzău, nu pot să-mi ascund un zâmbet de satisfactie observând degringolada si marasmul care i-a cuprins pe pesedistii buzoieni în ultimele luni. Mai precis din momentul în care seful (încă, de facto) al organizatiei judetene si-a încasat condamnarea cu executare din instanta de fond brasoveană.

Cu toate acestea, vreau să spun câteva lucruri despre această stare de fapt, încercând să fiu cât se poate de obiectiv. Asadar, de pe 19 septembrie încoace, adică din momentul care a consemnat retragerea oficială a primarului Boscodeală din respectiva functie politică, lucrurile au evoluat din rău în mai rău. De la nerespectarea unor decizii luate în forurile de conducere statutare – asa cum a fost ignorarea votului în favoarea alegerii lui Stefan David ca vicepresedinte al Consiliului Judetean – si până la ruptura din ce în ce mai evidentă între cele două-trei-patru tabere din interiorul organizatiei. S-a ajuns până într-acolo încât unii dintre oamenii devotati, cel putin pe fată, primarului Constantin Boscodeală - si mă refer aici la liota de fini si de cumetri -, să saboteze prin neparticipare o actiune a presedintelui exe­cutiv al PSD, Petre Emanoil Neagu, respectiv ,,hora-record” de la Muzeul Judetean. Chiar si presedintele din acte al organizatiei, deputatul Marcel Ciolacu, a venit abia la spartul târgului, mai mult pentru o baie de multime.

Ca să nu mai vorbesc despre modul absolut pueril în care se instrumentează, încă, scandalul filmuletului de la Hotel Rin, în care toată lumea se face că nu pricepe un lucru clar, si anume că punerea sa în circulatie nu este altceva decât un semnal al proprietarului hotelului, primarul Sectorului 3, Robert Negoită, adresat tuturor colegilor săi de partid care au apelat la serviciile sale mai putin ortodoxe. Că a fost ales un om gata terminat politic pentru această operatiune, este un lucru care nu mai necesită explicatii, dată fiind intentia gestului.

Acum, când prăpastia dintre tabere pare să se fi adâncit de mult încât să nu poată fi umplută nici măcar cu cadavre, se poate trage o linie si se poate spune ce ar fi fost de făcut pentru a se evita această situatie. Din punctul meu de vedere, solutia ar fi fost una singură: demisia primarului Constantin Boscodeală din fruntea admi­nistratiei buzoiene în ziua condamnării de către instanta de fond si retragerea reală de la conducerea partidului, asa cum, de altfel, au cerut-o anumite voci, public sau pe la colturi. Obstinatia sa de a rămâne să facă jocurile în organizatia judeteană PSD, nu face decât să fărâme ce a mai rămas întreg.

Este cea mai bună ocazie pentru opozitie să se replieze si să câstige ceea ce nu a reusit în ultimii 25 de ani.
  
  

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook