untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Marti, 26 martie 2019, 04:31
STIRI DE BUZAU  acum 3 ani

Toma Constantin

Devalizarea Companiei de Apa Buzau, pas cu pas
Devalizarea Companiei de Apa Buzau, pas cu pas
Compania de Apa Buzau, giuvaierul judetului

Consilierii locali au fost induși in eroare , nu li s-au prezentat doua hotariri ale CLM ce sunt încălcate . In plus un acord semnat între CLM Buzau si BERD este încălcat grosolan. Daca organismele finanțatoare vor solicita rambursarea sumelor ( si sigur o vor face) va urma falimentul CLM Buzau ( la acest lucru este expert Toma consiliat de Salcutan) si consilierii locali vor plăti solitar cu Toma. Surprinzator, Birla si Ionescu știu de hotaririle CLM încălcate ( au fost șantajați ca vor fi ' macelariti' in anumite mijloace media cum se aude? sau li s-a promis ' ceva'?).

Toma Constantin vrea cu orice pret sa puna mana pe banii Companiei de Apa Buzau


Noul Prefect are de luat o decizie grea, dacă da aviz de legalitate, va trebui sa dea mai tirziu explicații ( deoarece in afara de hotărârea de numire a lui Toma Constantin in ADI, celelalte sunt ilegale, sau in cazul Salcutan, într-un grav conflict de interese si implicit abuz, vezi cazul Ponta ).

Nu este vorba de INTERESUL buzoienilor, ci pur si simplu primarul municipiului Buzau vrea doar pentru el acces la fondurile gestionate de Compania de Apa si sa se răzbune ca la licitațiile din anii trecuți nu a ' cistigat' ( la momentul repectiv a făcut mari presiuni asupra fostului primar Boscodeala sa fie destituit Tescaru si sa i se dea lui lucrările ).

Ceva nu se leagă , auditurile efectuate de organismele legale ( Autoritatea de Audit, Curtea de conturi , BERD, Autorități de management ale Comisiei europene etc) au avut ca rezultat ca managementul Companie este foarte bun, bilanțul ( auditat si certificat inclusiv de BERD) rezultate foarte bune si Toma spune management defectuos ( Toma apreciază doar managementul ce duce la insolventa si faliment?).

De adăugat : Este singura Companie de Apa din România ce a făcut 100/00 absorbția fondurilor europene , fiind felicitata si exemplu dat de reprezentanții Ministerului Fondurilor EuropeneEditorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook