untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Miercuri, 26 iunie 2019, 06:05
DIVERTISMENT  acum 6 ani

Marian Vanghelie primarul sectorului 5 Bucuresti psd

Din învătăturile lui Vanghelie
Din învătăturile lui Vanghelie
Prezent la evenimentul prilejuit de realegerea Olgutei Vasilescu în fruntea filialei PSD Craiova, Marian Vanghelie, presedintele PSD sector 5, a avut câteva intervenţii.

A profitat de ocazie şi le-a cerut colegilor de partid să-l voteze ca vicepresedinte la Congresul PSD din aprilie, bun prilej însă pentru ca politicianul să împărătşească asistenţei convigeri de viaţă.

"Stimaţi colegi, haideţi să spunem lucrurilor pe nume, ştii la ce să te aştepţi de la interlocutorul tău. Dacă eu îi spun colegului din rândul doi te votez şi pe tine, dar îl votez şi pe ăsta din primul rând", a explicat primarul sectorului 5. "Domnule, aş spune un cuvânt popular: e mangleală, îmi cer scuze. M-a întrebat cineva ce înseamnă mangleală şi i-am spus ca este superlativul la cardeală. Eu aş aprecia mult mai mult un coleg dacă vine şi spune: Marian, nu te pot vota! Foarte bine, te iubesc! Dar să spui de ce nu mă poţi vota", a spus Vanghelie.

Politicianul le-a atras apoi colegilor atenţia că în curând lucrurile se vor schimba întrucât urmează ca el să devină un redutabil adversar.

“Îmi cer scuze, pentru că poate mulţi dintre dumneavoastră aţi făcut facultăţi. Eu nu am avut timp să-mi termin studiile, le termin acum şi îi atenţionez pe ăia care credeau că nu le termin, că le termin. După aia discutăm noi cu Lolec, cu Bolec, cu tot ce vor ei. Momentan mă antrenez, dar când voi ieşi, voi fi foarte bine pregătit", a conchis Vanghelie.


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook