untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Vineri, 24 mai 2019, 12:52
POLITICA  acum 3 ani

Liviu Dragnea

Dragnea a Dizolvat PRU
Dragnea a Dizolvat PRU
S-a prins Ponta „că-i de rău”. Că teatrul lui nu mai prinde. Că şantajul lui „subţire” nu mai are fibră. Că, deşi vorbeşte mult, practic, spune puţin…

Îmbătat mereu de el însuşi, cum îl ştim, Victor Ponta s-a distribuit, peste noapte, în rolul pionului de aur al PSD. Joacă un amestec de valet-pus-la-dispoziţie cu un Lăpuşneanu-Vodă-reloaded („Dacă voi nu mă vreţi, măcar spuneţi-mi, ca să ştiu ce fac!”).

Un fel de prinţ (şi cerşetor) al Kiseleff-ului, cotropit de nelinişti şi îndoieli: „Nu o să fiu preşedinte la PRU, cum nu vreau să fiu nici preşedinte PSD. (…) Dacă e nevoie de mine în PSD, o să rămân în PSD.

Dacă nu e nevoie de mine, o să văd ce o să fac. Depinde doar de conducerea PSD. Eu aştept doar să mi se spună unde e nevoie de mine”, a anunţat Ponta.

Acum, ce să fi făcut şi Dragnea?! Să se fi luat cu mâinile de cap? Să-şi fi cănit părul, cu cenuşă?! Omul, mai pragmatic, şi uşor nedumerit, l-a chemat pe filosof la muncă: "Nici el nu s-a certat cu mine, nici eu cu el... El a vorbit mai mult la televizor despre asta, iar eu mai puţin – şi, în continuare, o să fac la fel. În schimb, eu o să-l caut zilele următoare şi sper să înceapă să muncească alături de mine, de colegii noştri, să finalizăm programul de guvernare şi să mergem prin ţară, să vorbim cu oamenii, să le spunem tuturor românilor ce vrem să facem pentru ei", a spus Dragnea.

Şi ca să nu-i fie discursul prea fad şi prea puţin, şi nici ca oamenii să creadă că a uitat „subtilul” şantaj cu PRU, a mai turnat un plin de efix 98 peste jarul mocnit din sufletul poetului naţional(ist): "Şi faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD, eu cred că a fost o greşeală, care ar trebui reparată. Nu neapărat să vină înapoi Mircea Geoană, dar o colaborare serioasă cu partidul pe care îl conduce nu poate să fie decât benefică. (…) Cred că o întâlnire cu el este bună. Am vorbit şi cu Tăriceanu şi un grup politic în jurul PSD s-ar putea să fie o soluţie bună. Majoritatea o va asigura PSD-ALDE".

Iar spusa asta a lui Dragnea, coroborată cu cealaltă spusă a lui Dragnea - „Victor Ponta, în primul rând, nu e Mircea Geoană. Asta e clar!" –, i-a deschis capul fostului premier, care a conchis: „Asta nu e de bine, că nu-s Mircea Geoană. Asta-i de rău. Alaltăieri, Liviu Dragnea a zis că îl vrea pe Geoană înapoi în PSD. Deci, e de rău că nu-s Mircea Geoană”, a bâiguit Ponta, într-un fel de transă.

Păi, unu, că Dragnea nu a spus să vină Geoană înapoi, ci „să colaborăm cu partidul lui Geoană”. Iar, doi, că asta mai lipsea, ca Ponta să fie Geoană, şi invers – adică să fi avut Kiseleff-ul, ori doi d-ăia, ori doi d-ăia…

În consecinţă, se dovedeşte că toată vânzoleala cu „Ponta-PRU” n-a fost decât o aiureală străvezie, ca să mai facă şi Vio un pic de val în PSD, şi, totodată, să pompeze nişte gaz în plămânii lui Diaconu, ca să poată lua şi el ceva electorat naţionalist-pemepist de la Băsescu, să nu se trezească ţara cu el în Parlament.

Eu nu cred că există cineva, azi, în România, care, oricum ar sta treaba, să vrea să se asocieze, într-un fel sau altul, cu PRU, înainte sau după alegeri.

Singur, Ponta a crezut că o să-l ia cineva în serios. După care, ca s-o dreagă, a spus despre PRU şi unele acuze reciproce: „Povestea asta cu Rusia, din ambele părţi... dacă tăceau amândoi era mult mai bine. Nici Dragnea nu e spion rus, nici Diaconu. Mai bine să uităm de subiectul ăsta şi să vorbim de lucruri serioase”.

Aşa ziceam şi eu. Vorba lui Dragnea: "Eu cred că această discuţie trebuie să se încheie. (…) Sper ca, în zilele următoare, să vină la muncă!”.Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook