untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Vineri, 24 mai 2019, 12:47
SPORT  acum 6 ani

Gica Popescu bazar faliment teapa gica popescu faliment doldora

Gică Popescu păcălit cu 5 milioane de euro Vezi cine l a băgat în faliment pe impresar
Gică Popescu  păcălit cu 5 milioane de euro  Vezi cine l a băgat în faliment pe impresar
In 2010, Gica Popescu deschidea cu mare fast centrul comercial "Doldora", in care a investit, alaturi de alti doi asociati, zece milioane de euro. Afacerea a mers insa extrem de prost, iar acum bazarul a intrat in faliment.

Gica Popescu are o avere estimata la 40 de milioane de euro

A castigat aproape 20 de milioane de euro in cariera de fotbalist, insa a reusit sa isi dubleze averea prin afacerile in care a investit de-a lungul anilor. Desi este cunoscut ca un afacerist cu fler, Gica Popescu si-a luat o teapa de zile mari, dupa ce a investit aproximativ 5 milioane de euro intr-un centru comercial modern din Capitala. Situat in Rahova, "Doldora Bazar" s-a deschis in 2010, se intinde pe o suprafata de 12.000 de mp si cumprinde peste 300 de standuri.

Fostul fotbalist a investit 10 milioane de euro intr-un complex comercial din Rahova


La un an de la inaugurare, Gica Popescu si-a dat seama ca a facut o investitie extrem de proasta, avand in vedere ca nici un sfert din standuri nu erau inchiriate si ca bazarul nu avea mai mult de 200 de vizatori pe zi, desi el estimase ca peste 7000 de persoane vor face cumparaturi acolo.Pentru a nu da faliment, Gica Popescu a scazut chiria la jumatate, insa nici asa, oamenii nu s-au inghesuit sa inchirieze magazinele din incinta centrului comercial.

Toate standurile din Doldora Bazar sunt inchise

Acum, la mai bine de trei ani de la deschidere, in bazar functioneaza doar un supermarket, o croitorie si un magazin de unde poti cumpara CD-uri. Surse din anturajul lui Gica Popescu sustin ca magazinul se afla in pragul falimentului, iar din chiriile incasate, el nu reuseste nici macar sa achite utilitatile: lumina, intretinere si salariul celor care asigura paza si protectia. Constient ca nu isi va mai recupera investitia (de trei milioane de euro plus un credit de inca doua), Gica Popescu vrea sa vanda centrul comercial la un pret mult mai mic decat suma investita, zece milioane de euro.Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook