untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Sambata, 15 decembrie 2018, 07:53
ACTUALITATE  acum 6 ani

Hugo Chavez a murit a murit Hugo Chavez deces Hugo Chavez Hugo Chavez cancer

Hugo Chavez a murit Armata mobilizată după moartea şefului statului SUA vinovate de MOARTEA liderului
Hugo Chavez a murit  Armata  mobilizată după moartea şefului statului   SUA  vinovate de MOARTEA liderului
UPDATE 05:30 Ştirea morţii iderului venezuelean, Hugo Chavez, a cutremurat întreaga lume. În Venezuela, zeci de mii de oameni au ieşit în stradă, pentru a îşi plânge preşedintele.

Executivul venezuelean a mobilizat armata pentru a garanta pacea după moartea preşedintelui Hugo Chavez. Această decizie vine în contextul în care, în aceeaşi zi în care şi-a pierdut liderul, Venezuela a anunţat că duşmanii imperialişti din Statele Unite au atentat la sănătatea preşedintelui Hugo Chavez şi că aceştia ar fi vinovaţi de moartea liderului.

Update 01.10 - Guvernul din Venezuela a mobilizat militari şi agenţi de poliţie pe străzile marilor oraşe pentru a "garanta pacea" după moartea preşedintelui Hugo Chavez, a mai anunţat vicepreşedintele Nicolas Maduro.

"Armata naţională şi poliţia naţională au fost mobilizate pentru protejarea poporului nostru şi garantarea păcii", a declarat Maduro.

"Suntem uniţi în respectarea Constituţiei şi a voinţei comandantului nostru suprem Hugo Rafael Chavez Frias", a dat asigurări ministrul Apărării, Diego Molero, care a intervenit la Televiziunea publică alături de principalii comandanţi militari.

------------------------------------------------------------

Preşedintele venezuelean Hugo Chavez a murit marti seara, la Caracas, din cauza cancerului, potrivit Reuters. Informaţia a fost confirmată şi de Bloomberg şi Al Jazeera.

Chavez lupta cu cancerul din iunie 2011, iar starea sa de sănătate se agravase în ultimele ore.

Anuntul decesului presedintelui venezuelean a fost făcut de vicepreşedintele Nicolas Maduro la televiziunea publică.

"Am primit informaţia cea mai grea şi cea mai tragică pe care am putea-o anunţa poporului nostru. La ora 16.25 (22.55 ora României), astăzi 5 martie, a murit comandantul nostru preşedintele Hugo Chavez Frias", a declarat Maduro.

De luni, incertitudinea plana în legătură cu starea preşedintelui Venezuelei, spitalizat într-o clinică militară din capitală.

Hugo Chavez, era internat la Caracas din cauza cancerului, si se confrunta cu o "agravare" a problemelor sale respiratorii şi "cu o nouă infecţie gravă", spunea luni ministrul Comunicaţiilor şi Informaţiilor, Ernesto Villegas.

Preşedintele Venezuelei (58 de ani) s-a întors la Caracas în urmă cu două săptămâni şi a fost internat imediat în spitalul militar din capitală, după ce a fost spitalizat timp de două luni la Havana.

În decembrie, Chavez a suferit a patra intervenţie chirurgicală de cancer, cu care a fost diagnosticat în 2011 în regiunea pelvină.
Aflat la putere din 1999, Hugo Chavez fusese reales pentru un mandat de şase ani în octombrie 2012, înainte de a fi operat din nou pe 11 decembrie în Cuba.

Citește și Reuniune de urgenţă în Venezuela. Guvernul a atribuit cancerul lui Chavez "duşmanilor" şi a expulzat doi diplomaţi americani

Gafă comisă de ziarul El Pais: Fotografie falsă cu Hugo Chavez intubat. Venezuela ameninţă cu proces

30.000 de euro, pentru o fotografie falsă cu Hugo ChavezEditorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook