untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Marti, 2 iunie 2020, 12:47
STIRI DE BUZAU  acum 4 ani

paul iulius negoita

Ipocrizia preotului Paul Iulius Negoita
Ipocrizia preotului Paul Iulius Negoita
Ipocrizia din spatele unei petiţii online: A fost lansată de un consilier care a votat cu ambele mâini creşterea tarifului la apă!

Un consilier local din Primăria Buzău s-a lansat într-o furibundă campanie electorală pentru alegerile din toamnă când va candida se pare pe listele PSD pentru un fotoliu de senator. Cel puţin asta afirmă zvonacii din PSD apropiaţi lui Boşcodeală care nu se mai pot abţine după mulţimea nedreptăţilor făcute de noul val aşa zis reformator din partid.

Sursele noastre din rândurile partidului communist PSD spun că printre cei care vor îngroşa din toamnă rândurile proletarilor închipuiţi se află şi Popa Negoiţă, aflat în cărţi după ce i-ar fi cedat voturile colegului de Partid Constantin Toma.

Consilierul cu pricina confirmă tot ce dau pe ţeavă zvonacii. Marioneta agită spiritele ca la “comanda hopa”, chiar în campania electorală, după ce în urmă cu numai două săptămâni promisese pe pagina de socializare Facebook că va părăsi definitiv viaţa publică.

Ca un fin şi neaoş politician, consilierul cu pricina a uitat rapid de promisiune şi s-a lansat într-o ofenisvă de proporţii împotriva sigurei companii de stat profitabile din judeţul Buzău.

Despre neregulile din Compania de Apă s-a tot vorbit dar cu toate acestea trebuie făcute şi unele precizări pe care aşa zisul salvator uită să le pomenească buzoienilor.

Preţul la apă convenit cu BERD-ul prin contractul de finanţare pentru reabilitarea staţiilor de pompare şi de epurare a fost votat ani la rândul de către consilierii de toate coloraturile politice atât în Consiliul Local Municipal cât şi în Consiliul Judeţean.

Printre cei care au fost prezenţi la şedinţe şi au votat cu ambele mâini ridicate se află şi Consilierul Paul Negoiţă, care pozează acum ca iniţiatorul unei campanii de strângere de semnături în vederea schimbării managementului Companiei de Apă Buzău.

Înverșunarea cu care Negoiţă s-a lansat brusc în aşa zisa campanie civică ridică multe semne de întrebare. Ce sau cine se află în spatele acțiunii, de ce tocmai pe durata campaniei electorale, de ce o listă cu mii de semnături?

Pe cine supără atât de tare directorul companiei Ionel Tescaru? Evident, pe social-democrații lui Constantin Toma, supărați că omul lor, așa cum credeau, i-a trădat aruncând un iepure în campania electorală, în persoana independentului Constantin Ionescu, subaltern al lui Tescaru. Prietenii lui Toma mai știu și că marele investitor în industria pompelor și instalațiilor de apă nu îl are deloc la inimă pe directorul Ionel Tescaru, deoarece acesta a cam evitat să încheie afaceri cu grupul de firme al candidatului la Primărie.

Despre ipocrizia acestui personaj crescut la umbra PSD-ului aidoma lui Sorin Oprescu, recompensat în ultimii opt ani cu tot felul de funcţii de conducere de către Tătuca Boşcodeală, vă lăsăm pe voi să va faceţi o părere.

Crescut doar ca iepure de mafia Boşcodeală-Cezar Preda, Paul Negoiţă şi-a arătat utilitatea în momentele cheie din competiţiile electorale care ar fi putut schimba soarta Buzăului.

În urmă cu patru ani se scuza lamentabil că ar fi pierdut alegerile din cauza blatistului Cezar Preda, iar acum şi-a anulat participarea la scrutin dintr-un aşa zis respect pentru enoriaşi.

Curat-murdar Coane Mitică doar că noi nu mai putem crede asemenea gogomănii. Cum nu putem crede nici în acest aşa zis demers făcut de o marionetă fără credibilitate dirijată de mafia din partidul roşu.

Iată mai jos mesajul preotului Paul Negoiță prin care își anunță campania de strângere de semnături:

"Asa cum am anuntat am intocmit tabelul pentru strangerea de semnaturi in vederea schimbarii managementului Companiei de Apa Buzau. Vom depune o initiativa civica. Avem nevoie de minimum 5 mii de semnaturi. Este nevoie de implicarea tuturor. Se vor face presiuni asa cum se incearca acum discreditarea mea in presa nationala. Mergem inainte. In alte orase siruatia s-a rezolvat. Trebuie sa readucem Compania de Apa sa lucreze in interesul platitorilor. Monopolul pe care-l detine a dus la o evolutie incredibile. Directorul Tescaru are un salariu imens, pretul apei este unul incredibil de mare, iar calitatea este cea pe care o stiti. Trebuie sa punem stop acestei situatii. Va rog sa strangem semnaturi pentru a propune un proiect de hotarare. Ma voi ocupa personal de actiune. Vin in cartiere sa discut cu oamenii."

Trebuie să recunoaştem că tupeul acestui personaj este unul ieşit din comun !

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2020
martie (1)
2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook