untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Vineri, 24 mai 2019, 11:46
SOCIAL  acum 6 ani

Gigi Becali

Libertate pentru George Becali
Libertate pentru George Becali
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că în perioada imediat următoare se va stabili dacă deputatul George Becali va rămâne în partid, supunându-se „unor rigori” ale liberalilor, sau dacă se va întoarce în PNG. Dacă domnul Becali va fi nevoit să părăsească PNL, ar fi o măsură nedreaptă luată împotriva acestuia, dat fiind faptul că deputatul s-a luptat ca un adevărat războinic al luminii cu toţi cei care au îndrăznit să-l atace pe preşedintele partidului. Măsura ar fi cu atât mai nedreaptă cu cât George Becali traversează o perioadă grea, fiindcă procurorii au cerut condamnarea sa la 11 ani de închisoare pentru sechestrare de persoane. În faţa instanţei, domnul Becali a spus că, deoarece a fost ales deputat, el este un simbol şi asta înseamnă că procurorul acuză „tot poporul” care l-a votat.

Pe de altă parte, o eventuală încarcerare a lui George Becali ar afecta grav activitatea unor posturi şi programe de televiziune. Sport.ro, ştirile sportive de la Pro TV şi RTV-ul, de exemplu, ar avea serios de suferit dacă nu l-ar mai putea filma pe Gigi Becali la palat, pe holurile Palatului Parlamentului şi în tribune la meciurile Stelei, ori dacă nu l-ar avea pe acesta în studio sau măcar la telefon.

De aceea, de dragul publicului, producătorii, editorii şi realizatorii emisiunilor de televiziune ar trebui să lanseze campania „Libertate pentru George Becali!”. Televiziunile ar trebui să insiste pe faptul că aşa cum naţionala de fotbal este construită pe scheletul Stelei, aşa şi programele sunt făcute pe mârlăniile patronului Stelei.

Pentru a pune presiune pe Justiţie, televiziunile au obligaţia să arate că Steaua are milioane de suporteri în toată ţara şi că emisiunile la care participă acesta au milioane de telespectatori. Şi că o eventuală condamnare a domnului Becali ar însemna condamnarea a milioane de români.

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook