untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Miercuri, 26 iunie 2019, 05:36
STIRI DE BUZAU  acum 6 ani

Dragos Cojocea Mihaela Cojocea mamulos

Mamulos inflameaza USL ul la Buzau
Mamulos inflameaza USL ul la Buzau
Tensiuni mai vizibile ca oricând printre consilierii Uniunii Social Liberale, la şedinţa ordinară a deliberativului judeţean, chemat să aprobe, printre altele, numirea cu ca­racter interimar a unui nou director general adjunct economic al Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Este vorba despre Mihaela Cojocea, soţia directorului executiv al Direcţiei pentru Dezvoltare Regională a Consiliului Judeţean, Dragoş Cojocea, cea care o va înlocui pe Cristina Creţu, căreia, în urmă cu o lună, i-a fost prelungit, tot prin votul plenului deliberativului judeţean, interimatului la conducerea DGASPC, împreună cu cel al directorului general Alina Bădulescu şi al adjunctului Carol Dinu.

Votul a fost secret, însă un singur consilier, democrat-li­beralul George Vlad, s-a deplasat la cabina de vot, ceilalţi aleşi preferând să completeze buletinul de vot mai mult sau mai puţin la vedere. |n plus, contrar obiceiului, buletinele de vot au fost strânse în două boluri, câte unul pentru fiecare jumătate a sălii, special pentru a identifica dacă toţi consilierii Uniunii Social Liberale votează pentru propunerea respectivă. Cu trei voturi lipsă din start în tabăra alianţei socialiste – doi consilieri, liberalul Valentin Tănase şi social-democratul Ştefan David, cărora li s-a adăugat preşedintele Consiliului Judeţean, Cristinel Bîgiu -, Mihaela Cojocea a fost confirmată pe funcţie cu 17 voturi pentru, 10 împotrivă şi 3 nule. Un calcul matematic simplu ne indică faptul că cel puţin un ales social-liberal nu a votat pentru numirea noului director economic al DGASPC, dat fiind că toţi cei 12 consilieri ai opoziţiei, opt democrat-liberali şi patru ai PP-DD, au fost prezenţi în sală.

Soţii Mihaela şi Dragoş Cojocea sunt finii de cununie ai fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, senatorul social-democrat Victor Mocanu. Dragoş Cojocea, supranumit „Mamulos”, s-a acoperit de ridicol după o intervenţie telefonică în direct la o emisiune difuzată de OTV, având drept subiect nunta fiului lui Victor Mocanu, deputatul PSD Adrian Mocanu. |n campania electorală pentru alegerile locale din primăvara anului trecut, Dragoş Cojocea a fost, pe faţă, unul dintre susţinătorii de bază ai naşului său, fiind, în schimb, primul dintre apropiaţii lui Mocanu care „a trecut de partea revoluţiei”, după unele surse chiar din timpul campaniei electorale, păstrându-şi, astfel, postul de director în Consiliul Judeţean.

Astfel că propunerea de ieri nu prea avea cum să fie agreată de niciuna dintre grupările din USL, o parte dintre social-democraţi reproşându-i lui Dragoş Cojocea trădarea, o alta apropierea de PNL, şi, în fine, o parte dintre liberali nefiind de acord cu funcţiile acordate cu dărnicie unor nou-venţi în partid în detrimentul altora, cu state vechi în organizaţia judeţeană liberală.Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook