untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Duminica, 19 mai 2019, 01:17
SPORT  acum 6 ani

steaua chelsea optimi liga europa

Meciul Chelsea Steaua: Incident în hotelul în care sunt cazati jucătorii români
Meciul Chelsea Steaua: Incident în hotelul în care sunt cazati jucătorii români
Cu câteva ore înaintea meciului retur cu Chelsea Londra, jucătorii echipei Steaua au avut parte de un incident neplăcut în hotelul în care sunt cazaţi în Marea Britanie, informează prosport.ro.

Unul dintre managerii Stelei a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că, la ora 02:00, în timp ce toată lumea din delegaţia Stelei se odihnea, la hotelul Hilton Kensington a fost declanşată în mod suspect o alarmă de incendiu care a trezit toţi clienţii stabilimentului în toiul nopţii. Pompierii i-au scos afară pe jucătorii şi membrii staff-ului roş-albastru, aşa cum o cere procedura în astfel de situaţii. Cu ochii cârpiţi de somn, românii s-au interesat de motivele pentru care au fost scoşi în frig, la ora 02:00, şi au aflat că este vorba despre un incendiu care a izbucnit la subsolul stabilimentului.

Suspect era însă faptul că, după cum spune chiar unul dintre managerii Stelei, din locul cu pricina nu iesea nici foc şi nici măcar fum. "Am o grămadă de înjurături pregătite, dar nu ştiu cui să le adresez", a scris oficialul stelist pe pagina lui de socializare.

Steaua  pare să-i fi tulburat destul de serios pe cei de la Chelsea, după ce a reuşit ca în turul de pe Naţional Arena să spulbere pronosticurile şi să se impună cu 1-0, rezultat care îi asigură înainte de revanşa de pe Stamford Bridge prima şansă la calificarea în sferturile Europa League. Acest lucru se deduce foarte uşor din tertipurile pe care englezii le-au folosit cu mai puţin de 24 de ore de fluierul de start al manşei retur.

CHELSEA – STEAUA, meciul care o poate duce pe STEAUA în sferturile UEFA EUROPA LEAGUE 2012-2013, va fi LIVE joi seară, de la ora 22.05. CHELSEA – STEAUA pleacă de la scorul de 0-1, după ce în tur STEAUA a învins-o pe CHELSEA prin golul marcat de Raul Rusescu din penalty.

CHELSEA – STEAUA, returul optimilor UEFA EUROPA LEAGUE 2012-2013, e meciul în care STEAUA trebuie să câştige, să facă egal sau să piardă la un gol diferenţă, cu gol marcat, pentru a ajunge în sferturi.


Iată mai jos ECHIPELE PROBABILE la CHELSEA – STEAUA, care va fi joi la 22.05:

STEAUA: Tătăruşanu – Râpă, Chiricheş, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Chipciu, Tănase – Rusescu

CHELSEA: Cech – Ivanovic, Terry, Luiz, Bertrand – Obi Mikel, Lampard, Mata, Oscar, Hazard – Torres.

Dacă trece de CHELSEA, STEAUA îşi va afla vineri adversarul din sferturile UEFA EUROPA LEAGUE 2012-2013, la TRAGEREA LA SORŢI  care va avea loc la Nyon.


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook