untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Vineri, 24 mai 2019, 11:55
SOCIAL  acum 6 ani

Spitalul judetean Buzau copii legati de paturi Marius Atanasiu director

Parchetul a demarat o anchetă la Spitalul Judeţean în cazul copiilor legaţi de paturi
Parchetul a demarat o anchetă la Spitalul Judeţean  în cazul copiilor legaţi de paturi
Dosarul penal în cazul copiilor legaţi de paturi la Spitalul Judeţean Buzău a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, care fac cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului, purtare abuzivă şi punerea în primejdie a unei persoane aflate în neputinţa de a se îngriji.

Procurorii buzoieni, care au preluat de la poliţişti dosarul despre copiii legaţi din Spitalul Judeţean, vor cere o expertiză medico-legală, pentru a vedea dacă micuţii au fost răniţi în vreun fel.

”Cauza a fost preluată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău care s-au sesizat din oficiu  şi cu privire la săvârşirea infracţiunilor de purtare abuzivă şi punerea în primejdie a unei persoane în neputinţa de a se îngriji. În cauză, s-a dispus efectuarea unor examinări medico-legale a minorilor aflaţi în secţia de pediatrie în vederea constatării unor eventuale leziuni suferite de aceştia. Vor fi audieri şi se vor dispune sancţiunile corespunzătoare”, a declarat Victoria Mehedinţu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Parchetul este a cincea instituţie, după Consiliul Judeţean, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean, care cercetează cazul copiilor legaţi de paturi e pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău.

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook