untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Vineri, 24 mai 2019, 11:47
STIRI DE BUZAU  acum 3 ani

Constantin Toma

Parlamentul Romaniei afla despre ilegalitatile primarului PSD, Constantin Toma
Parlamentul Romaniei afla despre ilegalitatile primarului PSD, Constantin Toma
Liderul opozitiei buzoiene, deputatul Adrian Mocanu, sesizeaza Parlamentul Romaniei cu privire la ilegalitatile primarului PSD, Constantin Toma

Declaratie politica referitoare la situatia Politiei Locale Buzau:

"Astazi, 20 septembrie a.c., am sustinut o declaratie politica in Camera Deputatilor, avand ca tematica situatia legala si sociala grava in care sunt pusi angajatii Politiei Locale Buzau prin modul abuziv si ilegal in care primarul PSD Toma Constantin alege sa conduca Primaria Municipiului Buzau. Iata textul declaratiei politice:
"Aduc in atentia Camerei Deputatilor o situatie grava care se petrece la Primaria Municipiului Buzau si care are un impact dur asupra catorva sute de angajati ai Politiei Locale. Pretinzand ca are in vedere aducerea la bugetul local a unor lichiditati necesare efectuarii de investitii in Municipiu si arogandu-si menirea de a indrepta o serie de presupuse ilegalitati comise de fosta conducere a unitatii administrativ-teritoriale, noul primar al Municipiului Buzau, Toma Constantin, a anuntat ca va disponibiliza sute de angajati ai Politiei Locale, pe considerentul ca ar fi fost angajati ilegal. Aceasta concluzie nu are suport juridic si administrativ, prezinta posibilitati de interese ascunse care pot favoriza firmele private de securitate si loveste direct conditiile de trai ale celor implicati. Domnul primar si-a facut din subiectul respectiv o campanie de imagine in toata regula, campanie instrumentata si prin folosirea unor neadevaruri in declaratiile publice facute pe acest subiect. In profund dezacord cu realitatea, Toma Constantin a afirmat ca politistii locali au salarii uriase, care depasesc 3.000 de lei.
Actiunile domnului primar in acest caz sunt abuzive, ilegale si trebuie sa inceteze. Insa, dincolo de aspectele legale ale chestiunii, care vor fi lamurite in instanta de judecata, situatia de la Buzau este importanta mai ales in ceea ce priveste soarta celor cateva sute de oameni afectati de intentiile noului primar. Este inadmisibil sa castigi alegerile locale promitand crearea de locuri de munca doar pentru ca, dupa finalizarea campaniei electorale, sa incepi sa dai oamenii afara, fara suport legal.
M-am intalnit cu peste 80 de reprezentanti ai Politiei Locale Buzau, care au reclamat abuzurile grave savarsite de primarul PSD Toma Constantin. Acestia au reclamat faptul ca primarul Toma face personal presiuni asupra directorilor unitatilor scolare din municipiul Buzau, cerandu-le rezilierea contractelor cu Politia Locala. Acest fapt este inadmisibil, excede in mod clar competentelor primarului si se constituie intr-o fapta care poarta numele de abuz in functie. In lumina sesizarilor politistilor locali, semnalele publice potrivit carora Toma Constantin incearca favorizarea unor firme de paza pentru obtinerea de contracte cu institutiile publice capata forma si credibilitate.
Avand in vedere ca acest caz are implicatii grave ce tin de siguranta cetateanului, este nevoie de o mediere legala si institutionala a situatiei pentru ca abuzurile de la Buzau sa inceteze. Cer inca odata primarului Toma Constantin, si de la tribuna Camerei Deputatilor, sa se ocupe cu adevarat de gestionarea administratiei publice locale si sa lase la o parte ilegalitatile si jocurile cu evidente mize financiare"


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook