untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Marti, 26 martie 2019, 04:49
POLITICA  acum 6 ani

Victor Ponta psd

Pentru Victor Ponta dacă mai ajunge vreodată în Germania
Pentru Victor Ponta   dacă mai ajunge vreodată în Germania
1. Nu te bucura doar pentru că te-a chemat. Din declaratia publică a Angelei Merkel, eu am retinut doar că în România sunt probleme cu statul de drept, siguranta juridică, coruptia si transparenta. Sigur că nu de asta te-a chemat. Noi stim bine că niste firme din Germania vor să facă ceva bani pe la Bucuresti. Dar, deh, asta a spus doamna la microfon… Pentru că tu te-ai bucurat doar pentru că te-a chemat, fără să întrebi înainte, ca Băsescu, să zicem: OK. Dar de ce?

2. Nu te lăuda pe Facebook că ai fost primit cu ceremonial militar. Sau, dacă o faci, roagă-le pe proaste să scrie corect cu ceremonial militar. În orice caz, si tu, si proastele de la Biroul de Presă trebuie să stiti că nu suntem în 1933 ca să conteze modul ăsta de primire.

3. Asigură-te că stai mai mult de 10 min la întîlnire. Victoras, să-ti explic ceva! În Germania prostitutia nu e prohibită. Stii cine stă 10 min la întîlnirea cu prostituata, da?

4. Zîmbeste! Roagă-l frumos pe “fotograful” de la Guvern să se ridice un pic din genunchi cînd îti face poze. Si pune-l să vă strige cînd vă face poze. Ca să vă uitati la el, adică la cel ce va privi fotografia. Nu în bălării. Iar pentru că tot veni vorba de poze, tu ai văzut imaginea de la gîndul.info, da? Eh, acum dă-ti două palme! Data viitoare să zîmbesti.

5. Stim deja că esti premierul României. N-o mai repeta! Mă scoate din minti să te aud mereu că TU esti seful Guvernului de la Bucuresti. Nu stiu cine tot face misto de tine, de simti mereu nevoia acestei precizări. Sună ca dracu’. Ia reciteste si tu declaratia asta cretină!

6. Vorbeste cu sens! M-am uitat putin peste discursurile tale de la conferintele tinute în Germania. Si am adormit. Victor, nu e bine! Nu e bine deloc! Nu stiu cine-ti face tie discursurile, dar ăla/aia trebuie concediat/ă imediat. Pentru binele tău. Si pentru binele noastru. Cum dracului să spui astfel de bazaconii? Am aplicat, in primul an de guvernare USL, un model romanesc de management al crizei si de reconstructie post-criza. Am respins cu fermitate austeritatea si, in acelasi timp, am exclus paradigma cheltuielor ineficiente si a cresterii deficitului. Sforăiau multi în sală, nu?

7. Fii sigur că nu esti luat de prost! Pot să înteleg că Germania te-a chemat pe tine ca să facă niste bani cu noi. În fond, despre asta e politica. Dar mi-e foarte greu să înteleg faptul că băietii destepti de la Daimler au refuzat să fie prezenti atunci cînd te-ai dus să le vizitezi fabrica. Din cîte am observat eu, la întîlnire a venit doar unul dintre cei opt smecheri din boardul companiei, adică doar responsabilul cu productia Mercedesurilor, Andreas Renschler. Nici vorbă de presedintele boardului. Hm…What the fuck?

8. Întoarce-te cu ceva concret. Hai să recapitulăm ce ai făcut tu în Germania! Ai stat 10 minute cu Angela Merkel. Ai fost la două conferinte unde ai plictisit auditoriul. Ai fost la Daimler. Asa, si? Ciocolata unde e?


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook