untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Vineri, 24 mai 2019, 12:57
STIRI DE BUZAU  acum 3 ani

mihail vasilica

Prima victima a primarului Toma Constantin
Prima victima a primarului Toma Constantin
Prima victima a priamarului Constantin Toma - Directorul economic al Primariei - Mihail Vasilica a murit azi dimineata dupa ce a cazut de la etajul apartamentului sau din cartierul Dorobanti. Apropiatii spun insa ca e posibil sa se fi aruncat de la etaj (sau a fost "ajutata") dupa ce Toma a luat-o in colimator datorita unor suspiciuni de favorizare a unor persoane fizice si juridice in sensul stergerii datoriilor pe care acestia le aveau la Primaria Buzau. Functionarea respectiva ii tinea locul fostului director Avramescu, fiind sefa de serviciu la "prelucrare date".

Unele informaţii spun că femeia a suferit o serie de depresii

Pe de altă parte soţul femeii ar fi afirmat, deja, faţă de un apropiat că Vasilica Mihail era foarte tulburată în ultima vreme. Anchetatorii care investighează cazul, spun surse oficiale, i-au foarte serios în calcul varianta sinuciderii. Femeia a căzut de la etajul 4 al imobilului în care locuia unde se afla un spaţiu de uscat rufe, deşi apartamentul familiei Mihail se află la etajul trei, diametral opus locului cu pricina.

Tragedie produsă astăzi în Buzău. O angajată a Primăriei municipiului Buzău, şef serviciu control, inspecţie şi facilităţi fiscale persoane fizice în cadrul Direcţiei Economice Buzău, şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la etajul 3 al blocului în care locuia.

Incidentul s-a produs astăzi, în cartierul Dorobanţi 2 din municipiul Buzău. Din primele informaţii, Vasilica Mihail a căzut de la ghena de gunoi a blocului. Impactul cu solul a fost extrem de puternic astfel că femeia şi-a pierdut viaţa. Nu se ştie clar ce s-a întâmplat, dacă buzoiencei i s-a făcut rău, dacă a căzut accidental sau dacă s-a sinucis. Varianta care se conturează, după primele verificări, este însă cea a sinuciderii. Surse apropiate anchetei spun că angajata Primăriei Buzău ar fi trecut prin mai multe episoade de depresie. În plus, soţul său ar avea probleme grave de sănătate.

Vasilica Mihail avea 50 de ani şi lucra din anul 1999 în Primăria Municipiului Buzău. Era şef serviciu control, inspecţie şi facilităţi fiscale persoane fizice în cadrul Direcţiei Economice Buzău iar în ultima perioadă ea a fost cea care a condus Direcţia, ţinându-i locul directorului Auraş Avramescu, cît timp acesta a fost în concediu de odihnă. Iar de astăzi, Vasilica Mihail se afla în concediu de odihnă. Sursele suscitate mai afirmă că este luată serios în calcul ipoteza unei sinucideri, în plus sursele noastre afirmă că femeia nu a fost inclusă în ancheta DIICOT de la Direcţia Economică din Palatul Comunal şi nici în rapoartele Curţii de Conturi.

Unele persoane aflate la eveniment susţin că soţul femeii ar fi fost auzit spunînd că soţia lui i-a spus că se simte cam rău şi că iese să ia aer. Femeia era cunoscută ca un bun profesionist la serviciu, cu multă putere de muncă şi făcea parte dintr-o familie de oameni credincioşi, fiul ei fiind absolvent de Teologie.

Moartea funcţionarei din Primărie. Boşcodeală: declaraţie cu subînţeles

Femeia care a murit după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuia în cartierul Dorobanţi era, după cum spun surse din primărie, în relaţii de prin alianţă cu fostul edil-şef, Constantin Boşcodeală. De altfel, ea a fost angajată în Palatul Comunal în 1999, la trei ani după ce Boşcodeală a luat primul mandat de primar, în 1996.

Respectivele surse spun că părinţii ex-primarului Boşcodeală i-au cununat pe părinţii Vasilicăi Mihail şi au botezat-o pe ea. Solicitat de reporterii FM să comenteze cele de mai sus, Boscodeala se fereşte să recunoască relaţia de rudenie cu familia Mihail, dar a ieşit cu o primă declaraţie după 7 luni de la predarea mandatului de primar: "Ştiu de d-na Vasilica Mihail. Nu, nu, nu este fina mea. Nu. Am cunoscut-o, mai ales după ce domnul Gegea a fost suspendat din funcţie, dl Auraş Avramescu era declarat adjunct şi prelua funcţia; cum dumnealui era de foarte multe ori în concediu, doamna îi ţinea locul. Nu cred că a avut probleme; cred că vina este a unui singur om, care, de altfel, se menţine pe poziţie... Nu ştiu de nici o presiune dar ce pot să vă spun e că ştiu că la nivelul municipiului este o stare de tensiune de nedescris datorată noului primar."

Boşcodeală o descrie pe Vasilica Mihail:

Era un om foarte echilibrat, soţul dumneaei avusese şi o problemă de sănătate  dar în ultima vreme era în stare foarte bună şi, de asemenea, băiatul ştiu că terminase Facultatea de Teologie şi se căsătorise; era foarte bine. Eu cred că pur şi simplu este o stare fizică, cel mai probabil din cauza serviciului. Ăsta-i punctul meu de vedere; nu înseamnă că aşa este; eu de la 1 martie nu mai am nici o legătură cu Primăria."


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook