untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Marti, 26 martie 2019, 04:42
STIRI DE BUZAU  acum 6 ani

Constantin Boscodeală primarul municipiului Buzau

Primarul Buzaului Constantin Boscodeala umilit la Congresul PSD
Primarul Buzaului  Constantin Boscodeala  umilit la Congresul PSD
Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat Buzau, Constantin Boşcodeală, unul dintre cei mai corupti primari din Romania ( are 5 dosare penale la DNA) s-a clasat pe locul al treilea, din tot atâţia candidaţi care şi-au dorit să obţină, sâmbătă, la Congresul PSD, postul de vicepreşedinte regional al principalei formaţiuni politice din componenţa Uniunii Social ­Liberale, responsabil pentru Regiunea de Sud-Est.

Acest post a fost vizat şi de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, care a câştigat detaşat, obţinând 295 voturi, fiind urmat de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu (219 voturi) şi de primarul Constantin Boşcodeală, care nu a reuşit să strângă nici jumătate din numărul de voturi ale câştigătorului, fiind preferat de 147 delegaţi la Congres. Singura consolare a perdanţilor este aceea că Marian Oprişan pornea, din start, în pole-position, după ce, la începutul acestui an, şi-a adjudecat şi funcţia de preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, funcţie deţinută, până la acea dată, de constănţeanul Nicuşor Constantinescu.

Primarul Constantin Boşcodeală, apreciat de colegul său Eugen Nicolicea drept un „brand naţional al PSD”, rămâne, aşadar, singurul dintre cei trei lideri judeţeni ai partidelor care contează pe eşichierul politic naţional şi local care nu deţine nicio funcţie în structurile naţionale ale formaţiunii sale politice. Deşi este de aşteptat să primească, alături de ceilalţi perdanţi ai congresului de sâmbătă, un premiu de consolare din partea preşedintelui Victor Ponta. „Toţi cei care au pierdut vreau şi îmi doresc foarte mult să îi cooptez, într-o formă sau alta, în echipa de conducere, pentru că sunt oameni foarte valoroşi, sunt oameni care au voturi în spate, care conduc judeţe şi de care am nevoie în continuare”, a declarat, sâmbătă, la încheierea votului, proaspăt realesul preşedinte al Partidului Social Democrat, Victor Ponta.


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook