untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Marti, 23 aprilie 2019, 12:51
STIRI DE BUZAU  acum 3 ani

P.S.D. Buzau

Revolta in P.S.D. Buzau
Revolta in P.S.D. Buzau
Pe măsură ce tensiunea creşte, în vîltoarea declaraţiilor intră din ce în ce mai multe persoane. Între ele a apărut şi actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Emanoil Neagu, cel care vizează, foarte probabil un nou mandat în fruntea C.J. El a dat un interviu pentru site-ul de ştiri dcnews.ro, în care îl atacă pe Victor Mocanu.

Războiul din P.S.D. are efecte în tot spectrul politic buzoian. P.N.L. Buzău resimte şi el şocurile produse de jihadul din interiorul filialei pesediste. Cu puţin timp în urmă ziarul Opinia, apropiat al facţiunii liberale din jurul lui Cezar Preda, cel care şi-a anunţat recent, renunţarea la conducerea organizaţiei judeţene a P.N.L. Buzău a publicat un material din care reiese că o delegaţie mixtă de pesedişti şi liberali buzoieni au fost astăzi la discuţii la Bucureşti cu fruntaşii de la vîrful partidului. Concret, jurnaliştii citaţi vorbesc că din delegaţie au făcut parte Ion Vasile, fost şef al P.S.D. Buzău ex-P.C. ex-U.N.P.R., senatorul P.S.D. Victor Mocanu, fiul său, deputatul Adrian Mocanu, senatorul U.N.P.R. Constantin Popa, fost P.P.D.D., Ovidiu Anghel, director Electrica Furnizare Buzău şi primarul liberal de Berca Valeriu Marcu, finul lui Ion Vasile. Ei s-ar fi văzut cu liderii liberali bucureşteni cărora le-au propus să preia frîiele filialei buzoiene a P.N.L., preşedinte să devină Valeriu Marcu, iar candidat la Palatul Comunal să fie Ovidiu Anghel (amănunte aici)

Senatorul Victor Mocanu neagă faptul că ar fi avut întîlniri cu liderii P.N.L. Contactat telefonic de reporterii sansanews.ro, Victor Mocanu a afirmat că este la Bucureşti, dar nu a avut nici o întrevedere cu fruntaşi ai liberalilor, iar fiul său, deputatul Adrian Mocanu, s-a aflat toată ziua în Buzău, deci nu s-ar fi putut întîlni cu nimeni în Capitală. Totuşi, senatorul Victor Mocanu afirmă ca, întradevăr şi-a exprimat dorinţa de a redeveni preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău şi că această acţiune ar fi putut genera problemele care se manifestă acum în P.S.D. Buzău.

În PSD s-a declanşat un război total. Actualul preşedinte al organizaţiei judeţene a P.S.D., deputatul Marcel Ciolacu, îl acuză pe senatorul Victor Mocanu de trădare şi îl anunţă că pînă nu îşi rezolvă problemele din justiţie nu poate candida la nici o funcţie publică din partea social-democraţilor buzoieni.

Ciolacu mai afirma despre Victor Mocanu că şi-a oferit serviciile mai multor partide şi chiar astăzi a bătut la uşa P.N.L., in condiţiile în care, recent, la o şedinţă a P.S.D. central senatorul a luat prin surprindere întreaga audienţă spunînd că doreşte să fie din nou preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău. Într-o postare pe contul său de Facebook, Ciolacu spune că este hotărît să tranşeze problema în următoarea şedinţă a Comitetului Executiv al P.S.D. Buzău. Mai ales că, mai zice Ciolacu, chiar Victor Mocanu a dat în scris partidului că se retrage din funcţiile de conducere pînă la rezolvarea problemelor din Justiţie.Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook