untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Joi, 18 iulie 2019, 09:35
POLITICA  acum 6 ani

Victor Ponta psd

România reală sedusă şi abandonată
România reală  sedusă şi abandonată
Traian Băsescu a fost parlamentar, ministru şi primar general al Capitalei, şi de nouă ani este preşedintele României. Fata lu’ tata este europarlamentar, iar tata se agită acum să-i prelungească şederea la Bruxelles pentru încă cinci ani.

Victor Ponta a fost parlamentar şi este prim-ministru. Soţia domnului Ponta, Daciana Sârbu, este europarlamentar. Tata lu’ fata, Ilie Sârbu, este parlamentar.

Crin Antonescu a fost şi este parlamentar. De câteva luni acesta este şi mai parlamentar, pentru că deţine funcţia de preşedinte al Senatului. Soţia domnului Antonescu, Adina Vălean, este europarlamentar.

Preşedintele României, prim-ministrul şi preşedintele Senatului primesc salarii bune, plătite din fonduri publice, şi au la dispoziţie maşini, avioane, telefoane şi bani pentru protocol. Datorită poziţiilor importante pe care le deţin, cei trei sunt un adevărat magnet pentru patronii care fac afaceri grele cu statul şi care nu se uită la bani atunci când trebuie să sponsorizeze fundaţii, şcoli de vară şi serbări câmpeneşti.

Neavând grija zilei de mâine şi nici a celei de poimâine, domnii Băsescu, Ponta şi Antonescu se ţin numai de apariţii televizate şi de certuri. Cu soţiile, copiii şi părinţii aranjaţi, Traian Băsescu, Victor Ponta şi Crin Antonescu nu au cum să înţeleagă România reală. Aia fără locuri de muncă pentru tineri, fără perspectivă pentru disponibilizaţii care au trecut de 45 de ani, cu datorii la bancă şi la întreţinere, şi cu pensii care nu ajung nici măcar pentru medicamente. Aia pe care toţi politicienii o seduc înainte de alegeri, iar apoi o abandonează.

Neînţelegând România reală, cei trei nu au cum să o ajute să-i fie un pic mai bine. Oricum, nu par a fi capabili de aşa ceva şi nici nu le permite timpul, din cauză că se află într-o permanentă campanie electorală.

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook