untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Vineri, 24 mai 2019, 11:59
SPORT  acum 6 ani

Steaua Bucuresti Liga Europa

STEAUA CHELSEA Englezii au ajuns la Bucuresti Campionii Europei vor fi cazati la JW Marriott
STEAUA   CHELSEA  Englezii au ajuns la Bucuresti  Campionii Europei vor fi cazati la JW Marriott
Lotul echipei engleze de fotbal Chelsea Londra a sosit la Bucureşti. Londonezii au aterizat pe Aeroportul Internaţional ''Henri Coandă'', fiind primiţi la Salonul Oficial. Ulterior, fotbaliştii au plecat spre un hotel din Capitală, unde vor fi cazaţi.

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, într-o conferinţă de presă, că ''roş-albaştrii'' au şanse să treacă de Chelsea.

''Sunt bucuros că am ajuns la acest nivel şi sperăm să trecem în următorul tur. Avem şanse la calificare, pentru că avem jucători care joacă la un nivel înalt. Să nu uităm că întâlnirile din Europa sunt speciale, cu două meciuri. Nimeni nu ne dădea şanse cu Ajax, dar am reuşit să o eliminăm. În primul rând mă interesează să câştigăm meciul de joi. Pentru noi, calificarea se va juca la Londra'', a spus Reghecampf.

Antrenorul Stelei a precizat că atacantul muntenegrean Stefan Nikolic a devenit indisponibil pentru o perioadă mai lungă.

''Mă bucur că am reuşit să recuperăm jucătorii şi avem o singură absenţă, Nikolic, care are o problemă mai veche la genunchi. S-a agravat, din păcate, şi va trebui supus unei intervenţii chirurgicale'', a spus Reghecampf.

Antrenorul echipei din Ghencea consideră că ''la acest nivel nu se pune problema banilor pe care îi vor primi jucătorii''. ''Este meritul jucătorilor că au ajuns până aici, dar fotbaliştii români sunt plătiţi destul de bine. Este normal ca la Chelsea să fie o selecţie mai mare şi inclusiv salarii mai mari'', a adăugat Reghecampf.

Fostul internaţional a menţionat că ''în Anglia este o atmosferă total diferită faţă de stadioanele de pe continent, dar şi noi avem jucători cu experienţă bogată şi de echipă naţională''.

Steaua şi Chelsea se vor înfrunta joi, de la ora 20,00, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima manşă a optimilor de finală ale Europa League la fotbal. Returul va avea loc pe ''Stamford Bridge'', în data de 14 martie.


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook