untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Joi, 20 iunie 2019, 06:50
STIRI DE BUZAU  acum 6 ani

roberta andreea chirculescu dragos stoica sandra romanescu andrei filimon nunta

Septembrie luna petrecerilor useliste la Buzau
Septembrie  luna petrecerilor useliste la Buzau
Vicepreşedintele C.J., liberalul Cristinel Romanescu, îşi mărită fiica cea mare, iar familia pesedistului Boşcodeală va năşi pe fiica şefului Serviciului Personal din Palatul Comunal

U.S.L. intră în toamnă cu distracţie

Organizaţia judeţeană a P.N.L. a deschis săptămîna trecută sezonul nunţilor, la Rîmnicu Sărat, unde consiliera preşedintelui Consiliului Judeţean, Alina Ilieş, s-a căsătorit cu secretarul de stat din Ministerul Mediului, avocatul rîmnicean Ionuţ Iuga.

În week-end-ul care debutează pe 21 septembrie la PNL va fi din nou nuntă mare, dar nici pesediştii nu se lasă mai prejos.

La localul familiei vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Cristinel Romanescu, se va consuma nunta fiicei sale cea mare, Sandra, iar la cortul din Crîng, primarul Boşcodeală va face oficiile de naş pentru fiica şefului Serviciului Personal din Palatul Comunal, Tiberiu Chirculescu.

În aceste condiţii, este de văzut cum se vor împărţi mesenii pesedişti, adică cine va merge la nunta PNL şi cine la cea a PSD.

Aşadar, toamna aceasta va fi plină de evenimente importante în plan mondeno-politic.

Iată că PNL a înregistrat trei nunţi mari, dintre care una s-a desfăşurat deja, la sfîrşitul săptămînii trecute, la Rîmnicu Sărat.

În week-end-ul care debutează pe 21 septembrie, la sala Athena, proprietate a Sandrei Romanescu, se va desfăşura, după cum se ştie, nunta fiicei cele mari a vicepreşedintelui CJ, Cristinel Romanescu.

Atunci, Sandra se va căsători cu alesul inimii ei, tot un sportiv, păstrînd tradiţia de familie, tenismenul constănţean Andrei Filimon.

La eveniment sînt aşteptate toate mărimile peneliste, parlamentari, şefi de deconcentrate liberali, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cristi Bîgiu.

Naşi vor fi o familie din Bucureşti.


În Crîng, năşeşte Boşcodeală

Pe 21 septembrie, la cortul din Crîng, familia primarului Boşcodeală năşeşte pe fiica şefului Serviciului Personal din Palatul Comunal, Tiberiu Chirculescu.

Atunci, Roberta Andreea Chirculescu se va căsători cu Dragoş Stoica, iar cununia civilă va fi săvîrşită la Starea Civilă, normal, de însuşi primarul oraşului.

La scurt timp, seria de nunţi din mediul politic se va încheia cu nunta preşedintelui TNL, Florin Colgiu.

Raluca şi Florin vor face în aceeaşi zi şi botezul fiicei familiei Colgiu, iar naşi vor fi preşedintele CJ, Cristi Bîgiu, şi soţia sa Florentina.Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook