untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Luni, 21 ianuarie 2019, 12:10
POLITICA  acum 3 ani

Constantin Boscodeala

Sistemul Boscodeala jefuieste si in 2016 primaria Buzau
Sistemul Boscodeala jefuieste si in 2016 primaria Buzau
Problemele penale pe care le au o parte dintre reprezentantii buzoieni ai Partidului Social Democrat nu vor conduce, automat, la câstigarea alegerilor locale de către opozitia liberală, este de părere deputatul PNL Buzău Cezar Preda, co-presedinte al organizatiei judetene a Partidului National Liberal. El a declarat, la ultima conferintă de presă pe care a sustinut-o în anul 2015, că liberalii buzoieni trebuie să propună pentru alegerile locale din primăvara acestui an, o echipă capabilă să câstige încrederea buzoienilor: ,,La bilantul meu, nu pot să nu adaug si frecusurile interne pentru sudarea echipei Partidului National Liberal, ati fost martori la ea, cu vinovatii de serviciu, cu oamenii care nu au înteles că trebuie să fim un singur partid, sper să le depăsim, sper să fim în stare să propunem o echipă pentru administratia locală a municipiului si judetului Buzău capabilă să câstige încrederea buzoienilor. Nu sunt de acord cu o marotă lansată chiar în interiorul Partidului National Liberal Buzău, cum că, acum, în situatia în care sunt PSD, Boscodeală si ceilalti, oricine candidează câstigă. Aceasta denotă cât de mari politicieni suntem… Dar eu nu sunt de acord cu asa ceva”, a spus deputatul Cezar Preda.

În acelasi context, al ­pro­blemelor din Justitie ale liderilor PSD Buzău, co-presedintele organizatiei judetene liberale a remarcat faptul că acestea nu i-au făcut să-si tempereze ela­nul în a promova decizii la marginea legalitătii: ,,Ceea ce este mai grav este situatia juridică a liderilor Partidului Social Democrat; problemele lor penale nu i-au făcut, sub nicio formă, să tempereze actiunile care nu au fost în favoarea buzoienilor, ci în favoarea unei găsti. S-a încheiat, iată, apoteotic, această decizie de gască de a-si rezolva problemele, s-a băgat pe repede înainte să cumpere de la prietenul lor patinoarul, pe niste evaluări de te doare capul, au luat decizia să facă un contract de împrumut pe cinci ani pentru RAM; adică, cel care va veni primar să stie că nu mai are nimic de făcut, iar viata buzoienilor va fi afectată”, a spus deputatul Cezar Preda.
  
Alesii municipali au aprobat, la ultima sedintă din anul 2015 a Consiliului Local, raportul privind dizolvarea contractului de asociere în participatiune dintre municipalitate si societatea care administrează patinoarul Ice Magic. Prin urmare, Primăria va prelua investitia făcută de Elcar Gid, în valoare de 740.000 de euro ( fata tva ), bani pe care va trebui să îi plătească în termen de doi ani: „Municipiul Buzău va prelua investitia în valoare de 740.000 de euro plătibili în doi ani. La următoarea sedintă se va face atât hotărârea de preluare cât si prevederea de buget pentru anul viitor. Pretul convenit este mai mic decât cea mai mică evaluare cu 50.000 de euro”, a declarat, la finalul sedintei, primarul Constantin Boscodeală.
  
  

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook