untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Duminica, 19 mai 2019, 01:17
EXTERNE  acum 6 ani

România stat mafiot

The Sun: România stat mafiot Românii violează ucid jefuiesc
The Sun: România  stat mafiot  Românii violează  ucid  jefuiesc
Un editorial din ziarul britanic The Sun atacă, din nou, România si Bulgaria. Desi începe într-o notă optimistă, spunând că există români, polonezi, bulgari, nigerieni, somalezi foarte muncitori, continuă prin a spune că a mentionat special aceste nationalităti pentru că ele îngroasă numărul celor din închisori. Ei sunt cei care răspund ospitalitătii britanice cu “violarea, uciderea si jefuirea” cetătenilor autohtoni.

“Înainte să-mi spună cineva că sunt rasist, uitati-vă la niste date”, scrie editorialistul Trevor Kavanagh. El continuă “România si Bulgaria sunt atât de corupte încât li s-a interzis să adere la UE după ce rapoartele Europol au arătat că sunt niste state mafiote. Crimă organizată, droguri, prostitu?ie- toate sunt în floare. Executiile stradale sunt evenimente de zi cu zi.”

“Dar UE este determinată să-i primească în casa comună. Le-a dat doi ani să-şi facă curat acasă şi apoi le-a primit, chiar dacă Europolul a avertizat că sunt la fel de corupte ca şi înainte”, a mai scris editorialistul de la The Sun.

Trevor Kavanagh avertizează că deja zeci de mii sunt Marea Britanie. Ei conduc bande de răufăcători, dar si retele de cersetori, prin care-si umplu buzunarele cu banii obtinuti de copii de la britanicii cu suflet. “Când copiii abuzati de romi sunt luati în grija statului, părintii lor sunt înnebuniti să-i recupereze. Nu din dragoste, ci pentru circa 250.000 de lire pe an pe care-i obtin din cersit”.

Editorialistul britanic mai scrie “În timp ce unii fură portofele, familiile cu 10-12 copii stau pe beneficiile date de stat, beneficii la care nici măcar nu visează la ei acasă”. El recunoaste că sunt mai multi români si bulgari buni decât răi, dar “cei răi sunt inacceptabili în această ţară, unde imigraţia este cel mai exploziv subiect de campanie electorală, după economie.”

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook