untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Sambata, 20 aprilie 2019, 07:20
STIRI DE BUZAU  acum 6 ani

Cristi Cristea inmormantare Ana Maria accident spataru buzau

Tinerii decedati în accidentul de la Spătaru au fost înmormintati
Tinerii decedati  în accidentul de la Spătaru au fost înmormintati
Cristi Cristea, tînărul în vîrstă de 33 de ani care şi-a pierdut viaţa, alături de prietena sa, într-un accident rutier, a fost condus astăzi de familie şi prieteni pe ultimul drum.

Zeci de oameni au îndurat căldura de afară pentru a-i aduce buzoianului un ultim omagiu, în faţa Bisericii "Sf. Ierarh Epifanie al Ciprului" strîngîndu-se zeci de coroane de flori şi mesaje de adio. Te iubim Cristi, nu te vom uita au fost cuvintele prietenilor şocaţi de dipariţia fulgerătoare a tovarăşului lor. Tînărul a murit într-un tragic eveniment rutier exact în momentul în care mai avea cîţiva kilometric de mers pentru a ajunge acasă. Pe raza localităţii Spătaru, carosabilul ud l-a făcut să piardă controlul volanului, maşina izbindu-se puternic de un copac. Atît el cît şi Ana Maria, tînăra lui prietenă în vîrstă de 22 de ani, au decedat.

Adi Moisoiu, unchi:
"Avea firmă cu mama lui, lucra la firma lui, îi plăcea să conducă, să ajute. Nu avea copil ar fi vrut să-şi facă familie şi cred că în ultimul timp a fost dărîmat de gîndul ăsta, îşi dorea o familie şi copii."


Vali Carabaş, prieten:
"Îi plăcea ce e frumos, îi plăceau maşinile. Era prietenul meu. Eu mă ocup cu maşini de epocă, mă ajuta foarte mult. Mergeam prin Italia, Polonia, Germania şi cumpăram maşini. Era tovarăşul meu. Era un foarte bun bucătar, ştia să gătească, făcea mîncăruri italieneşti, ştia foarte multe reţete italieneşti. Era deosebit. În mintea noastră rămîne viu."

Cristi, alături de prietena sa în vîrstă de 22 de ani, Ana Maria, se întorceau într-o noapte de la Bucureşti. Pe raza localităţii Spătaru, la doar cîţiva kilometri de casă, tînărul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un copac. În condiţiile unui carosabil ud, impactul produs la o viteză de peste 100 de kilometri pe oră a determinat decesul celor doi. Au fost transportaţi de urgenţă la Bucureşti în stare de comă însă medicii nu au mai avut cum să intervină pentru salvarea celor două vieţi. Unchiul tînărului dă vina pe soartă. Doar Dumnezeu şi cei doi tineri ştiu ce s-a întîmplat.

Adi Moisoiu, unchi:

"L-am crescut de mic ca şi pe copilul meu. Un băiat plin de viaţă, bun cu toată lumea. Şi-a iubit ceea ce a luat cu el. Numai ei doi ştiu ce s-a întîmplat, ori neatenţie ori Dumnezeu a vrut să fie împreună."

Cristi împreună cu prietena sa Ana Maria, urmau să se căsătorească. Tragedia de pe DN2 E 85 a pus capăt unei poveşti frumoase smulgînd totodată două vieţi tinere, ambiţioase şi deschise.

Ana Maria, iubita lui Cristi cu care acesta se afla în maşină în timpul accidentului, a fost şi ea condusă pe ultimul drum, duminica trecută la Cimitirul „Constantin şi Elena” din municipiul Buzău.

UPDATE [12:41] 09 AUG 2013 › Slujba de înmormântare a tânărului Cristi Cristea s-a terminat. În soborul de preoţi care a săvârşit slujba de la biserica "Sf. Ierarh Epifanie al Ciprului", s-a aflat şi părintele Mihail Milea. Cortegiul se îndreaptă către cimitirul "Sf. Gheorghe", unde va avea loc înmormântarea.

UPDATE [11:06] 09 AUG 2013 › Cristi Cristea, tânărul a cărui poveste continuă să şocheze după ce şi-a pierdut viaţa, alături de prietena sa, într-un accident rutier, va fi condus pe ultimul drum, astăzi.

Pe la căpătâiul său s-au perindat, în ultimele zile, sute de cunoscuţi, prieteni, rude, apropiaţi ai familiei.

Funeraliile tânărului sunt programate cu începere de la ora 11.00, la Biserica „Sf. Ierarh Epifanie al Cipriului”, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul „Sfântul Gheorghe” din municipiul Buzău.

Ana Maria, iubita lui Cristi cu care acesta se afla în maşină în timpul accidentului, a fost şi ea condusă pe ultimul drum, la începutul acestei săptămâni.  

Viteza la volan a trimis la ceruri doi tineri din Buzău.


Aveau o viaţă împreună şi planuri de căsătorie, dar au părăsit lumea celor vii într-o secundă. S-a întâmplat în momentul în care maşina lor a derapat şi s-a izbit cu violenţă de un pom. În urma lor, prietenii şi rudele, încă în stare de şoc, le plâng soarta.

Împreună în viaţa pe Pământ, împreună şi în Ceruri. Aceşti doi tineri aveau toată viaţa înainte, dar drumul lor s-a închis brusc, într-un mod fatal. Ana Maria şi Cristi veneau într-o noapte de la Bucureşti. Ploua şi mai aveau câţiva kilometri până acasă. Exact pe drumul dintre Spătaru şi Buzău maşina lor, condusă de Cristi, a derapat pe şoseaua udă şi s-a oprit într-un copac. Impactul, produs la o viteză mare pentru condiţiile de afară, i-a trimis pe amândoi în stare gravă la spital. În comă, amândoi au ajuns la spitale din Bucureşti, dar până la urmă au pierdut lupta pentru viaţă.

Familiile lor şi prietenii încă nu îşi pot reveni din şoc.

Finalul unei frumoase poveşti s-a scris brusc şi brutal, iar asta pare fără noimă. Deşi noima este chiar viteza cu care maşina rula pe şosea.

Ana Maria avea 22 de ani, iar prietenul ei, aflat la volan, 33. Amândoi erau cunsocuţi drept oameni plini de viaţă, pasionaţi de distracţie şi foarte sociabili. Cunoscuţii îi vedeau împreună pentru toată viaţa şi se aşteptau în curând la o nuntă. Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook