untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Joi, 20 iunie 2019, 06:26
STIRI DE BUZAU  acum 6 ani

Marcel Ciolacu Ion Marcel Ciolacu Marcel Ciolacu cv Marcel Ciolacu psd

Tradatorul
Tradatorul
De-a lungul timpului Boscodeală si-a făcut foarte multi dusmani din cauza modului în care acesta se foloseste de oameni si se descotoroseste de ei după ce nu îi mai sunt utili. Printre acestia se numară si Ion Vasile, despre care Boscodeală spune că se află în spatele sesizării de la DNA, care îi va aduce ceva ani de puscărie edilului. Ce-i drept, Ion Vasile ar avea toate motivele să se razbune pe Boscodeală pentru modul în care acesta s-a lepădat de el, dar nu el a făcut sesizarea către DNA.

Într-adevar, sesizarea de la DNA este semnată de un anume Ion Vasile, numai că aceasta a fost scrisă de unul dintre apropiatii lui Boscodeală, Marcel Ciolacu. Fiind un las, bineînteles, Ciolacu nu putea semna sesizarea cu numele lui si s-a semnat cu numele de Ion Vasile, dusman recunoscut al primarului. Un plan foarte bine pus la punct de deputat iar dacă lucrurile mergeau conform planului nimeni nu ar fi aflat că el este autorul biletulului trimis la DNA, dacă nu eram noi, bineînteles.

Acum, Ciolacu va trebui să inventeze tot felul de scuze pentru a se disculpa în fata primarului, redevenind mielusel în fata lui Boscodeală, după cum îl stie toată lumea. Si după ce va fi iertat, acesta va încerca în continuare să îl injunghie pe la spate, cum a făcut-o în nenumărate rânduri, ca un veritabil Brutus.

Imperiul Boscodeală este foarte aproape de a apune la Buzău, scaunul edilului clătinându-se în mod serios din cauza ANI si DNA, iar acum pesedistii buzoieni îsi fac planuri cine va prelua sefia partidului. Pe seful PSD Buzau il astepta alte 2 dosare instrumentate de procurorii anticoruptie, ce vor fi judecate, la Bucuresti sau Brasov, pentru ca oamenii legii au aflat ca mafia din Buzau are cativa judecatori cumparati la Curtea de Apel Ploiesti.

Intre timp, profitând de vacanta la mare a mai multor pesedisti, Marcel Ciolacu a pus la cale mai multe demersuri pentru a prelua frâiele organizatiei de la Buzău. În timp ce Constantin Boscodeală spărgea zeci de mii de euro la Mamaia si Mykonos ( celebra  statiune de lux din Grecia) pe caviar si sampanie, Ciolacu a mers pe Kiseleff la sediul central al PSD pentru a-si face lobby la mai marii partidului.

Din sursele noastre am aflat că Ciolacu nu ar fi plecat „singur” la Bucuresti, acesta luând cu el si o geantă mare pe care a „uitat-o” acolo când s-a întors la Buzău. Cum pe Boscodeală îl asteaptă ani grei de închisoare în urma dosarului penal instrumentat de DNA, gratie sesizării trimise de Ciolacu, pesedistii caută un nou lider pentru Buzău, iar deputatul este văzut ca marioneta perfectă pentru a fi sef la Buzău.
Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook