untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Sambata, 20 aprilie 2019, 07:37
ACTUALITATE  acum 6 ani

ucigas japoneza sentinta vlad nicolae viol inchisoare yurika masuno

Ucigasului japonezei Yurika Masuno a fost condamnat la închisoare pe viată
Ucigasului japonezei Yurika Masuno a fost condamnat la închisoare pe viată
Curtea de Apel Bucureşti a decis, joi, ca Nicolae Vlad, acuzat că a ucis-o pe studenta japoneză Yurika Masuno pe 15 august, anul trecut, să stea toată viaţa în închisoare. Nicolae mai este suspect şi de comiterea altor două crime, precum şi că a violat alte şapte femei. De asemenea, poliţistul Gică Ştefănache acuzat în acelaşi dosar de favorizarea infractorului a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare.

UPDATE: Judecătorii au decis ca Nicolae să stea toată viaţa după gratii. Decizia nu este definitivă.


Instanţa a finalizat la 1 martie dezbaterile în dosarul în care sunt judecaţi Vlad Nicolae şi poliţistul Gică Ştefănache. Acesta din urmă este acuzat că ar fi falsificat documente dintr-un alt dosar, în care Vlad Nicolae era cercetat pentru viol şi violare de domiciliu, favorizându-l astfel pe suspect.

Poliţistul Gică Ştefănache este judecat pentru că ar fi falsificat documente dintr-un dosarul în care Vlad Nicolae era cercetat pentru viol şi violare de domiciliu, favorizându-l astfel pe acesta.

Procurorul prezent la şedinţa de judecată a cerut instanţei Curţii de Apel Bucureşti să îl condamne pe Nicolae Vlad la închisoare pe viaţă, având în vedere numărul mare de fapte şi gravitatea acestora, precum şi tulburările psihice de care acesta ar suferi.

Poliţistul-complice, Gică Ştefănache, pedeapsă cu executare

De asemenea, procurorul a cerut pentru Gică Ştefănache o pedeapsă cu executare, ţinând cont că minimum pedepsei pentru infracţiunile de care este acuzat poliţistul este de cinci ani de închisoare.

Gică Ştefănache a avut de soluţionat un dosar în care se făceau cercetări legate de faptul că, în noaptea de 19 spre 20 iulie 2012, Vlad Nicolae a intrat, prin spargerea unui geam, în locuinţa unei femei în vârstă de 75 de ani, imobilizată la pat, care locuia singură, în localitatea Baloteşti, judeţul Ilfov, iar prin exercitarea de violenţe a întreţinut acte sexuale cu aceasta.


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook