untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Joi, 20 iunie 2019, 05:56
POLITICA  acum 6 ani

Victor Ponta psd

Udrea confirmă blatul Băsescu Ponta
Udrea confirmă blatul Băsescu Ponta
Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta continuă să facă eforturi pentru a da impresia că între ei se duce o luptă pe viaţă şi pe moarte politică. Domnul Băsescu bea bere cu oamenii simpli şi-i trimite după locuri de muncă la domnul Ponta, iar domnul Ponta spune despre domnul Băsescu că este un personaj care „lansează doar scandal, ceartă şi minciuni”. Traian Băsescu îl critică pe Victor Ponta pentru că face vizite în străinătate fără să-i ceară voie, iar Victor Ponta spune că pentru Traian Băsescu simte „repulsie, dispreţ şi lehamite”.

Premierul Ponta declară că nu-l interesează părerea preşedintelui Băsescu în legătură cu privatizarea CFR Marfă şi cu absorbţia fondurilor europene, în schimb dă buzna în studiourile de televiziune pentru a comenta orice început de declaraţie a acestuia. Domnul Băsescu spune că liberalul Silaghi nu este făcut pentru a conduce Ministerul Transporturilor, iar domnul Ponta o face pe-a nervosul şi declară că preşedintele „nu se poate obişnui că nu mai are un guvern de slugi”.

Schimburile de replici dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu sunt profitabile pentru ambii vorbăreţi. Victor Ponta joacă în continuare rolul celui care ar vrea să facă multe, însă nu este lăsat de Traian Băsescu. Astfel, domnul Ponta are o scuză în faţa celor cărora le-a promis multe în campaniile electorale de anul trecut şi pe care nu vrea să-i piardă la viitoarele alegeri. Traian Băsescu pozează în singurul opozant al USL, sperând să-i atragă de partea Mişcării Populare pe simpatizanţii PDL şi pe cei care au început să nu mai creadă în alianţa social-liberală.

În timp ce domnul Ponta şi domnul Băsescu dau impresia că mai au puţin şi-şi dau întâlnire la marginea Bucureştiului pentru a se bate parte în parte, doamna Udrea, gătită ca o domniţă care aşteaptă peţitori, stă picior peste picior şi acordă interviuri pe teme politice. Elena Udrea a declarat pentru cotidianul „Adevărul”: „Nu putem crede că PSD este condus de Victor Ponta, Nicolae Bănicioiu şi Dan Şova. Sunt în continuare greii din partid, care au dus partidul şi în guvernările trecute”. Cum ar veni, Victor Ponta e băiat bun, însă îl strică anturajul, care-l îndeamnă să facă tot felul de prostii.

Elena Udrea nu este un politician oarecare, ci unul pe care preşedintele Traian Băsescu l-a lăudat în numeroase rânduri pentru performanţele obţinute ca ministru. Totodată, doamna Udrea este cunoscută ca principala portavoce a domnului Băsescu. În plus, se ştie că Elena Udrea va avea un rol important în Mişcarea Populară a lui Traian Băsescu.

De la instalarea Guvernului Ponta 2, Elena Udrea nu a avut nimic să-i reproşeze prim-ministrului Victor Ponta. Doamna Udrea nu a sărit la domnul Ponta nici din cauza limbajului pe care acesta l-a folosit la adresa domnului Băsescu. Cum de-a lungul timpului i-a atacat dur pe toţi cei care şi-au permis să-l atingă cu vorba pe preşedintele Traian Băsescu, era de aşteptat ca Elena Udrea să-l facă pe Victor Ponta în toate felurile. Numai că doamna Udrea tace. Sau chiar îi găseşte scuze domnului Ponta. Ceea ce era de demonstrat, şi anume că Traian Băsescu şi Victor Ponta sunt blat.

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook