untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Joi, 20 iunie 2019, 06:39
POLITICA  acum 6 ani

Elena Udrea

Udrea ministru în Guvernul Ponta
Udrea  ministru în Guvernul Ponta
Axa răului cu care Victor Ponta se lupta în campaniile electorale de anul trecut nu mai seamănă deloc cu cea căreia acesta i-a pus gând rău acum. Din axa răului care a adus USL aproape 60% din voturile românilor nu mai fac parte Traian Băsescu, Emil Boc şi Elena Udrea, ci Sorin Blejnar, Adriean Videanu şi Lucian Duţă. Plus Cristina Trăilă, ca să fie axa bogată. Victor Ponta i-a numit pe cei patru, numai pe cei patru, hoţi şi a spus că aceştia ar trebui chemaţi la un moment dat de „cineva”, pentru că au „furat” şi „distrus” o ţară.

În timp ce premierul USL, Victor Ponta, îi indica pe hoţii care au nenorocit România, deputata PDL Elena Udrea îşi exprima speranţa că noul ministru USL al Transporturilor, Victor Ponta, va continua un proiect început de domnia sa. Înţelegând că domnul Ponta este extrem de ocupat, doamna Udrea n-a îndrăznit să-l deranjeze pe acesta la telefon, aşa că a postat un mesaj pe Facebook: „Poate acum, când Premierul este şi ministru interimar al Transporturilor, cel mai important proiect de infrastructură început în Bucureşti în ultimii ani (la iniţiativa mea) - Metroul în Drumul Taberei - va primi finanţarea de care are nevoie pentru a fi dus la îndeplinire”.

Cum Elena Udrea este iniţiatoarea proiectului de prelungire a liniei de metrou până în Drumul Taberei, aceasta ar fi cea mai în măsură să-l continue. De aceea, Victor Ponta, care şi-aşa are destule pe cap ca prim-ministru, ar trebui să renunţe rapid la postul de ministru al Transporturilor în favoarea Elenei Udrea. Pe doamna Udrea o recomandă pentru această funcţie corectitudinea de care a dat dovadă pe vremea când era ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului. Totodată, nu trebuie să uităm că principalul colaborator al premierului Victor Ponta, preşedintele Traian Băsescu, a spus în numeroase rânduri despre Elena Udrea că este un ministru bun.

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook