untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Sambata, 20 aprilie 2019, 07:57
STIRI DE BUZAU  acum 6 ani

buzau crima sinucidere barbat gheraseni sinucigas politia ion lazar ana lazar

Un buzoian extrem de gelos şi a înjunghiat soţia după care s a spânzurat Video
Un buzoian extrem de gelos şi a înjunghiat soţia după care s a spânzurat  Video
Orbit de gelozie, un bărbat de 40 de ani, din localitatea buzoiană Gherăseni, a înfipt cuţitul de mai multe ori în soţia sa apoi s-a spânzurat. Drama s-a derulat sub privirile copilului de zece ani al acestora. Femeia înjunghiată a reuşit să fugă cu cuţitul în spate către nişte vecini, pentru a cere ajutor, apoi a fost transportată la spital cu o ambulanţă.

Soţii Ion şi Ana Lazăr păreau oameni liniştiţi în ochii sătenilor din Gherăseni. Apropiaţii celor doi spun însă că în casa lor erau mai tot timpul certuri, bătăi şi scene de gelozie. Vecinilor le-a ajuns demult la ureche că bărbatul îşi suspecta soţia de infidelităţi la locul său de muncă. Ana lucra ca femeie de serviciu la Primăria Gherăseni, de mai bine de un an, iar de atunci Ion ajunsese chiar să îşi ameninţe toată familia cu moartea.

Luni dimineaţă, Ion Lazăr a pus la cale un scenariu demn de filmele horror. A încuiat poarta apoi şi-a atacat soţia cu mai multe lovituri de cuţit. Crezând că a omorât-o pe Ana, bărbatul s-a spânzurat de grinda unui şopron. Despre drama din familia Lazăr, s-a aflat în momentul în care soţia a sărit gardul, plină de sânge, şi s-a târât spre gardul unor localnici, pentru a cere ajutor. Întreaga scenă, spun poliţiştii, s-a derulat sub privirile copilului lor, în vârstă de 10 ani.

Victima, de 34 de ani, a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, unde medicii i-au găsit plăgi atât în spate cât şi pe picioare. Din cauza stării sale grave, pacienta a fost mutată ulterior, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Floreasca.Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook