untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Sambata, 20 aprilie 2019, 07:50
STIRI DE BUZAU  acum 6 ani

buzau tanar inecat raul buzau razvan manoli mort spataru colegiu tehnic

Un elev de 18 ani al Colegiului Tehnic s a inecat in râul Buzău
Un elev de 18 ani al Colegiului Tehnic s a inecat in râul Buzău
Fuga disperată de caniculă l-a împins la moarte pe un tânăr de 18 ani, din localitatea buzoiană Spătaru. El s-a înecat în această după-amiază în apele râului Buzău, sub privirile îngrozite ale surorii sale şi a nepoţelului cu care venise la plajă. Pompierii şi câţiva înotători aflaţi în apropiere au căutat în zadar trupul băiatului, care era elev în ultimul an la Colegiul Tehnic Buzău.

Tânărul venise la scăldat împreună cu câteva rude şi prieteni din sat, pe o fâşie de nisip aflată la aproximativ un kilomtetru în aval de Podul de la Mărăcineni.

În jurul orei 15.30, băiatul a intrat în apă şi a dispărut brusc la fundul apei, fără să mai iasă la suprafaţă măcar o dată. Martorii spun că, înainte, nivelul apei crescuse cu aproape un metru, ca urmare a unor deversări de la barajele de pe cursul râului.

Apropiaţii tânărului au intrat în alertă şi, pentru că niciunul dintre ei nu ştia să înoate, au sunat la 112 pentru a anunţa nenorocirea.

La scurt timp, în zonă a ajuns un echipaj de la ISU Buzău. ”Am fost solicitaţi pentru scoaterea unei persoane de aproximativ 18 ani din râul Buzău. În acest moment intervenim cu o barcă pneumatică, împreună cu echipajul de salvare căutare în vederea recuperării trupului”, a declarat plt. maj. Marian Ciubotea, de la ISU Buzău.

Pe malul râului Buzău, în locul unde a dispărut băiatul, a ajuns şi o echipă formată din poliţişti criminalişti şi un procuror, care efectuează cercetări în legătură cu dispariţia tânărului. Tânărul era elev în ultimul an la Colegiul Tehnic din Buzău şi, nu de mult timp, trecuse printr-o dramă, produsă de moartea mamei lui.

În jurul orei 19.30, pompierii au descoperit trupul băiatului înecat.Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook