untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Vineri, 24 mai 2019, 12:11
STIRI DE BUZAU  acum 6 ani

buzau ductil steel mechel invest nikarom

Veşti bune pentru Ductil Steel Buzău Patronii anunţă pornirea laminorului chiar de astăzi
Veşti bune pentru Ductil Steel Buzău  Patronii anunţă pornirea laminorului chiar de astăzi
Noii acţionari ai Ductil Steel Buzău, firma Invest Nikarom, au anunţat într-o conferinţă de presă planurile de viitor legate de grupul achiziţionat de la Mechel, care include şi societatea buzoiană. Pentru buzoieni, prima întâlnire cu presa a noilor investitori a generat veşti pozitive.

Olga Chumakova şi Sergiu Lapti, reprezentantii actionarului majoritar, Invest Nikarom, au anunţat începerea cu succes a producţiei de la Mechel Târgovişte, din data de 15 martie, activitatea de producţie în curs de dezvoltare la Ductil Steel Buzău şi intenţia fermă de repornire a capacităţilor de producţie la Mechel Câmpia Tuzii, programată să aibă loc în data de 10 aprilie.

“ La Mechel Târgovişte au fost produse deja 13.000 de tone de oţel beton, care sunt deja contractate. La Ductil Steel Buzău lucrează secţiile de sârmă şi produse din sârmă, iar de mâine (vineri, 29 martie) va intra în funcţiune şi laminorul, cu o capacitate estimată de 5.000 de tone de oţel beton şi 3.000 de tone de produse din sârmă lunar ”, a declarat Olga Chumakova, reprezentantul acţionarilor.

Potrivit acesteia, Ductil Steel Buzău va trece pe materie primă produsă la Târgovişte şi în consecinţă întreprinderea din Oţelu Roşu va intra în conservare. Necesarul actual de ţaglă pentru Ductil Steel Buzău este mult sub capacitatea optimă de funcţionare de la Oţelul Roşu. “Preţul de producţie a ţaglei în aceste condiţii este necompetitiv, iar distanţa mare faţă de Ductil Steel Buzău ridică şi mai mult costurile. De aceea, în acest moment, folosirea ţaglei produsă la Mechel Târgovişte în procesul tehnologic la Ductil Steel Buzău este mult mai eficientă”, a declarat Olga Chumakova.

Finalul primei întâlniri cu presa a adus şi o sinteză a celor mai importante subiecte discutate. La mai puţin de două luni de la preluare, Mechel Târgovişte şi Ductil Steel Buzău au reluat cu succes producţia, există un plan ferm de reluare a activităţii la Mechel Câmpia Turzii începând cu luna aprilie, se lucrează la un plan de reorganizare pentru Laminorul Brăila, iar Oţelul Roşu intră în conservare.


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook