untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Marti, 23 aprilie 2019, 12:56
STIRI DE BUZAU  acum 3 ani

PNL Buzau

Vechii mafioti pesedisti vor sa puna laba pe noul PNL Buzau !
Vechii mafioti pesedisti vor sa puna laba pe noul PNL Buzau !
Noul Partid Naţional ­Li­beral se construieşte şi la Buzău exact aşa cum şi l-au dorit vechii liberali de la Brătianu încoace. Noii liberali ai Buzăului, cei care vor gira, de acum încolo construcţia Partidului Naţional Liberal, ar putea fi cei care s-au dus, recent, cu jalba în proţap la conducerea centrală a PNL, pentru a-l propune ca preşedinte al organizaţiei judeţene pe Valeriu Marcu, primarul comunei Berca - care nu mai obţine această funcţie chiar dacă mai candidează de zece ori de acum înainte -, şi pe directorul Electrica, Ovidiu Anghel, drept candidat la Primăria municipiului Buzău.

Cel puţin aşa susţin surse parlamentare social-demo­crate, care spun că, la începutul acestei săptămâni, o delegaţie-şoc buzoiană s-ar fi întâlnit, la Palatul Parlamentului, cu reprezentanţi ai conducerii centrale a Partidului Naţional Liberal, pentru a propune o echipă care să gireze, de acum încolo, destinele organizaţiei judeţene PNL, pe care să o conducă spre cele mai înalte culmi ale succesului electoral. Sursele noastre spun că delegaţia a fost formată din fostul senator Ion Vasile (ex-PSD, ex-PC, ex-UNPR, revenit în PSD în septembrie 2015 pentru a candida la preşedinţia organizaţiei judeţene), senatorul Constantin Popa (ex-PPDD, actualmente UNPR), deputatul PSD Adrian Mocanu (o scurtă perioadă în UNPR), senatorul Victor Mocanu (ex-PD, ex-PC, ex-PDL, actualmente PSD) şi directorul Electrica, Ovidiu Anghel (ex-PSD, ex-ApR, ex-PDL), toţi hotărâţi să preia noul Partid Naţonal Liberal de la Buzău. Ei au promis că vor aduce nişte rezultate excepţionale pentru noul PNL, au cerut să fie pus preşedinte de organizaţie Valeriu Marcu, de la Berca, finul lui Ion Vasile, iar Ovidiu Anghel să candideze la Primărie.

Întrucât respectiva informaţie pare neverosimilă, am contactat conducerea organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, pentru a afla un eventual punct de vedere oficial legat de acestă chestiune.

• Dorin Bădulescu, co-preşedinte: ,,Nu comentez”.

• Deputatul PNL Cezar Preda, fost co-preşedinte: ,,Nu am cunoştinţă despre aşa ceva, nu am fost întrebat de nimeni asupra acestei chestiuni, dar nu pot crede că aşa ceva se poate întâmpla. Nu asta înseamnă noul Partid Naţional Liberal. Nu cred, nu pot să cred aşa ceva, că cineva ar promite acestor oameni aşa ceva” .

• Raul Florescu, prim-vicepreşedinte: ,,Nu cred că, în Partidul Naţional Liberal al anului 2016, asemenea oameni pot fi băgaţi în seamă de cineva”.

În comparaţie cu ceilalţi membri ai delegaţiei, de mirare este poziţia lui Ovidiu Anghel, care era, oricum, unul dintre candidaţii susţinuţi de PNL pentru Primăria Buzău. El nu neagă prezenţa sa la o discuţie cu conducerea centrală a Partidului Naţional Liberal, însă susţine că nu ar fi fost alături de Ion Vasile, Constantin Popa, Adrian Mocanu şi Victor Mocanu: ,,Nu am luat încă nicio decizie legată de o eventuală candidatură la Primăria Buzău. Nu ştiu nimic despre prezenţa acestor domni la Bucureşti. Eu am un proiect administrativ pentru munici­piul Buzău, pe care îl propun oricărui partid care este în opoziţie faţă de Partidul Social Democrat. Politicul nu mă mai interesează. Iniţial, gândisem o candidatură ca independent, însă în condiţiile alegerilor de primar într-un singur tur, propun acest program tuturor partidelor de opoziţie. Dacă au nevoie şi de un om care să-l pună în aplicare ca şi primar, este şi mai bine”, a declarat, pentru OPINIA, Ovidiu Anghel.

Este absolut incredibil că Buzăul încă nu a scăpat de blestemul acesta, al acestor personaje, oameni nedoriţi în partidele din care fac parte sau conştienţi de lipsa de suport electoral al partidelor ai căror membri sunt. Ei au văzut o oportunitate în situaţia creată prin retragerea de la condu­ceriea organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal a deputatului Cezar Preda şi au înţeles că, prin asemenea mij­loace, pot pune mâna pe un partid pe care, de-al lungul carierei lor politice, mai lungi sau mai scurte, l-au blamat din răsputeri.
 
Marcel Ciolacu: ,,Aţi trădat PSD, domnule senator Mocanu“

O postare de ultimă oră pe Facebook a preşedintelui organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, deputatul Marcel Ciolacu, confirmă, cel puţin parţial, informaţiile de mai sus: ,,Săptămana trecută conducerea organizaţiei PSD Buzău a participat la o şedinţă cu PSD central. Cu toţii am fost surprinşi când Victor Mocanu ne-a anunţat că doreşte să fie iarăşi preşedintele Consiliului Judeţean Buzău. Deşi, dacă veţi citi declaraţia de mai jos, veţi vedea că, de fapt, dânsul s-a autosuspendat pentru problemele pe care le are în justiţie. M-am consultat cu primarii şi membrii de partid, care m-au asigurat de întreaga lor susţinere în a-mi păstra decizia luată mai demult: PSD Buzău nu se mai poate întoarce în trecut! Am fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene pentru a face politici publice şi pentru a susţine proiectele PSD, iar nu pentru a reprezenta interesele unei familii sau ale unei găşti. Condiţiile de integritate se aplică tuturor membrilor PSD Buzău. Aşa că, domnule senator Mocanu, până nu vă rezolvaţi ­pro­blemele din justiţie, nu puteţi nicidecum candida la vreo funcţie publică din partea PSD Buzău. Ştiu că aţi fost la toate partidele să vă oferiţi serviciile, şi nu doar o dată. Ba mai mult, astăzi aţi bătut chiar la uşa PNL, adversarul nostru politic principal. Pe scurt, aţi trădat PSD!!! Voi cere în CEX Buzău un vot în privinţa dumnea­voastră, pentru că, da, modul de a face administraţie publică nu mai este acelaşi. Buzoienii asteaptă o schimbare în PSD şi o vor avea!”
  
  

Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook