untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Duminica, 19 mai 2019, 02:17
STIRI DE BUZAU  acum 6 ani

buzau teatru palatul copiilor liceul de arte adrian nicolae

Ziua Mondială a Teatrului sărbătorită de tinerii actori buzoieni
Ziua Mondială a Teatrului  sărbătorită de tinerii actori buzoieni
Ieri, Palatul Copiilor Buzău a sărbatorit Ziua Mondială a Teatrului în amfiteatrul Liceului Pedagogic „Spiru Haret”. Tot ieri, Liceul de arte Buzău a marcat această sărbătoare printr-o serie de evenimente desfăşurate pe tot parcursul zilei.

Spectacolul organizat în amfiteatrului Liceului Pedagogic a debutat cu o serie de scenete interpretate de copii cu vârsta între 4 şi 10 ani, cu toţii membri ai cercului de teatru de la Palatul Copiilor. „Piesele lui I.L. Caragiale nu au fost ocoloite, interpretându-se scenetele Amicii, Cum se inteleg taranii, Justitie, dar şi monologul lui Spiridon din piesa O noapte furtunoasa . Ultimele momente au fost constituite din opera lui Mihail Sebastian, Steaua fara nume, interpretându-se două scene, şi anume Mona Grig şi Mona Eleva”, ne-a declarat prof. actor Adrian Nicolae, coordonatorul cercului de teatru de la Palatul Copiilor Buzău.

Tot ieri, şi elevii Liceului de Arte Buzău au sărbătorit Ziua Mondială a Teatrului. Pe parcursul pauzelor, tinerii de la secţia de teatru, coordonaţi de prof. Adrian Constantin, au interpretat scurte momente de dramaturgie. Pregătiţi din timp cu decoruri speciale, costume de epocă şi fundal sonor, adolescenţii au adus în atenţia colegilor câteva dintre schiţele lui Caragiale, stârnind ropote de aplauze din partea elevilor spectatori.Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar

Vremea

FaceBook