untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Miercuri, 28 octombrie 2020, 04:36
STIRI DE BUZAU  acum 4 ani

Constantin Toma

Constantin Toma, a doua victima !
Constantin Toma, a doua victima !
Tragedie la Buzău in urma cu exact doua luni !

O angajată a Primăriei Buzău, şef Serviciu Control inspecţie şi facilităţi fiscale persoane fizice din Direcţia Economică, a murit, miercuri, după ce a căzut de la etajul al treilea al blocului în care locuia. Anchetatorii urmează să stabilească dacă femeia, care lucra de 17 ani la Primăria Buzău, s-a sinucis.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Buzău au declarat că femeia a căzut de la etajul al treilea al blocului în care locuia, însă nu de la balconul apartamentului său, ci din zona în care locatarii aruncă gunoiul la ghenă, scrie news.ro.

Vasilica Mihail lucra de 17 ani la Primăria Buzău, ea fiind şef Serviciu Control inspecţie şi facilităţi fiscale persoane fizice la Direcţia Economică, iar miercuri era prima sa zi de concediu.

Înainte de a intra în concediu, femeia îi ţinuse locul directorului adjunct al Direcţiei Economice, aflat la rândul său în concediu. Surse apropiate familiei victimei ne-au dezvaluit ca Vasilica Mihail a fost supusa unor presiuni psihice enorme, jigniri si amenintari, din partea actualului sef de la Palatul Comunal, Constantin Toma.

O femeie a vrut să îşi dea foc în biroul primarului din Buzău !

O femeie de 46 de ani a semănat panică, ieri după-amiază, în sediul Primăriei municipiului Buzău. Înarmată cu o sticlă plină cu benzină, buzoianca a încercat să tranşeze problema unui spaţiu locativ, ameninţând că-şi dă foc ei dar şi primarului. Scena s-a produs la intrarea în biroul edilului şef.  Numai inspiraţia de moment a câtorva persoane aflate în anticamera biroului de primar a făcut ca incidentul să nu se transforme într-o adevărată tragedie, scrie costintanasescu.com.

În momentul în care s-a stropit cu benzină şi a încercat să pătrundă în biroul primarului, femeia fost imobilizată de mai mulţi martori, care apucaseră să cheme şi forţele de ordine. Femeia a fost încătuşată de poliţiştii locali şi transportată la spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri de Siguranţă din Săpoca, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

Potrivit unui consilier local, cunoscător al cazului social, protestatara ar fi intrat în depresie în momentul în care a aflat că urma să împartă spaţiul locativ închiriat de la municipalitate cu două familii de romi.


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2020
martie (1)
2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar