untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Miercuri, 28 octombrie 2020, 04:59
POLITICA  acum 4 ani

coruptie psd

Molima PSD
Molima PSD
Eu am avertizat: oamenii ăștia de la PSD nu vor altceva decît să fure. De aceea există. De aceea au candidat. De aceea s-au așezat în fotoliile guvernamentale. Sunteți naivi dacă vă uitați la toate promisiunile de măriri de salarii și pensii ori la scăderile de taxe și impozite. Matematica nu e în favoarea lor. În plus, nu dau de la ei. Bugetul României nu e al lor, sper că realizați asta, e al meu și-al tău. Al nostru. Nu vă imaginați că toate promisiunile acelea de bunăstare sunt din buzunarul lui Dragnea. Nu! Magazinul e al tău, cititorule. Dragnea și baronii lui, laolaltă cu toți grindenii lor, sunt doar casierii.

Mi-e greu să cred că nu vă interesează că mai fură și ei cîte-o ciocolată. Fie. Dar mă tem că nu realizați amploarea furtului. Ăștia – aș vrea să înțelegeți bine! – sunt în stare să fure tot. Absolut tot. Tot ce se vinde în magazin. Clădirea. Terenul. Și trotuarul din față. Îi cunosc. Îi cunosc bine. De la Dragnea mă aștept la orice. Pentru binele lui și pentru cît mai mulți bani în conturile pesediștilor, ăsta ar fi în stare s-o vîndă și pe mă-sa. Ar da Moldova Republicii Moldova și Transilvania Ungariei. S-ar muta în secunda doi în Brazilia. Sau în Madagascar, cu Mazăre. Și-ar chicoti lîngă puștoaice ieftine pînă la finalul vieții.

Uitați-vă la ce-au încercat să facă azi! În a treia lor ședință de guvern. E halucinant! Grațierea și dezincriminarea unor fapte penale. Credeți că s-au gîndit la voi și la binele public cînd au încercat să facă asta? Ei bine, nu. Tot la ei s-au gîndit. Concret, jegoșii ăștia au încercat să bage pe șest o ordonanță de urgență prin care i-ar ușura sau scăpa de pedepsele legii pe mulți dintre ei, în frunte cu Dan Voiculescu, Liviu Dragnea, Nicușor Constantinescu. Jurnaliștii de la Hotnews.ro încearcă chiar în aceste momente să descopere tainele acestei jegoase ordonanțe de urgență. Care, din fericire, n-a mai apucat să fie trecută pe ordinea de zi. Pe motiv că aceiași jurnaliști de la Hotnews.ro (felicitări, Dan Tăpălagă!) au dezvăluit intențiile lor murdare. Iar președintele Iohannis s-a dus peste ei în ședința de guvern blocînd astfel adoptarea acelei mizerii. E strigător la cer. Dar credeți că se vor opri? Vă asigur: nu! N-am informații concrete, dar aș putea să jur că în perioada următoare vor începe demersurile de suspendare a președintelui Iohannis.

Vor face orice! Sunt în stare de orice. Ce e de făcut? Evitați Antena 3, România TV și alte mizerii similare. Citiți în continuare știrile Hotnews.ro și pregătiți-vă pentru zile mai negre. Căci, vă asigur, vor urma. Molima asta a PSD abia s-a așezat peste noi.Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2020
martie (1)
2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar