untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Miercuri, 28 octombrie 2020, 04:51
POLITICA  acum 4 ani

Dacian Ciolos

O Romanie fara coruptie, o Romanie guvernata cu bun simt
O Romanie fara coruptie, o Romanie guvernata cu bun simt
Dacian Cioloș: „O Românie fără corupție, o Românie guvernată cu bun simț nu sunt iluzii, cum spune domnul Dragnea”

Premierul Dacian Cioloș a afirmat vineri, pentru Agerpres, că un proiect de guvernare după 11 decembrie trebuie dezvoltat în baza unor principii asumate public și transpuse în politici publice, iar o Românie cu o clasă politică responsabilă nu este o simplă iluzie.

„O Românie fără corupție, o Românie cu o clasă politică responsabilă, o Românie guvernată cu bun simț nu sunt iluzii, cum spune domnul Dragnea. Sunt pietre de temelie necesare pentru dezvoltarea țării. Pentru mine, este singura cale pe care sunt pregătit să mi-o asum.

Nu alături de orice partid, nu de dragul de a continua într-o funcție sau alta, ci doar împreună cu cei care își asumă aceste valori. Aceasta a fost ideea lansării Platformei 'România 100' și aceasta este cheia discuțiilor pe care le am și le voi avea cu partidele care susțin această platformă", a spus Cioloș.

Referitor la declarația prin care face apel la PNL și USR să nu folosească imaginea sa pe afișele electorale, Dacian Cioloș a precizat că acestea pot folosi "principiile și portofoliul de proiecte" expuse în Platforma „România 100”.

„Atât PNL, cât și USR au anunțat public că susțin Platforma 'România 100'. În măsura în care susținem valorile din conținutul acesteia, nu văd o problemă ca, în contextul promovării Platformei 'România 100', să fie folosite atât principiile și portofoliul de proiecte, cât și elemente vizuale de pe site-ul platformei.

În rest, atât PNL, cât și USR au propriile strategii de campanie, în funcție de programele de guvernare și de prioritățile lor", a mai afirmat premierul pentru Agerpres.

Anterior, Liviu Dragnea susținuse că Platforma „România 100” este o „listă de iluzii”. „În opinia mea, este o listă de iluzii. M-aş fi aşteptat să iasă un astfel de document de la un ONG respectabil, nu de la un guvern care este în funcţiune. Dincolo de asta, ei vorbesc, ca de obicei folosesc vorbe meșteşugite. Este o mare diferenţă între ceea ce spun şi ceea ce fac.

Eu am în continuare nişte întrebări: de ce nu ieftinesc preţul la medicamente, de ce trebuie să plătească statul român 11 milioane de euro pentru Cuminţenia pământului, de ce a trebuit România să piardă miliarde de lei pentru că nu s-au absorbit fonduri europene şi de ce ei văd inundaţiile de la TV şi când oamenii se chinuie să scoată alţi oameni din ape ei fac tot felul de recepţii pe la Palatul Victoria?”, spunea Dragnea.


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2020
martie (1)
2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar