untitled 2
"La Buzau, noi dam ora exacta. Stiri si opinii non stop"
Miercuri, 28 octombrie 2020, 02:47
STIRI DE BUZAU  acum 8 ani

Constantin Boşcodeală primarul municipiului Buzau divort irina

Primarul Buzaului Constantin Boscodeala la un pas de un nou DIVORT
Primarul Buzaului  Constantin Boscodeala  la un pas de un nou  DIVORT
Primul zvon despre o noua iubire a primarului municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a aparut in martie 2012 in cateva ziare nationale. Astazi, conform mai multor surse din anturajul intim al liderului PSD Buzau, idila acestuia cu domnisoara Irina se confirma. Mai mult decat atat, povestea amoroasa dintre cei doi ar putea fi concretizata printr-un divort si apoi o casatorie in secret.

Mai mult sau mai putin nevinovata, bucuria care il scoate pe Boscodeala din rutina functiei de primar si a casatoriei vechi de sapte ani poarta numele de Irina. Din Ramnicu Sarat. Sensibilitatea primarului Boscodeala, alintat Costel, fata de Irina a fost bine ascunsa pana acum de ochii buzoienilor si mai ales de ai sotiei sale, Felicia.

Pretul bucuriei: o masina, un magazin si un leasing pentru echipamente

Cum discretia, mai ales in prag de campanie electorala, reprezinta o calitate de nepretuit, Costel s-a dovedit a fi un adevarat gentilom. Iar Irina a apreciat mult aceasta calitate sufleteasca, dar mai ales masina primita cadou. Asa, sa o ajute sa parcurga cat mai repede cei 30 de km de la Ramnicu Sarat la Buzau. Problema navetei fiind rezolvata, Irina a avut un alt mare motiv de bucurie cand a primit cadou si un magazin. Sa aiba cu ce sa isi umple timpul si sa se ridice la statutul de femeie intreprinzatoare. Lucru deloc greu, mai ales ca dupa masina si magazin au venit noi pretentii transformate in rugaminti duios soptite la auzul carora Costel nu a putut spune nu. Si Irina s-a mai ales, astfel, cu un leasing platit pentru echipamentele de sonorizare si lumini pentru un club. Cum primarul Costel nu era inconstient sa achite ratele din banii lui, leasingul a fost acoperit prin intermediul prietenului Manuel, caruia apoi Primaria Buzau ii deconteaza cheltuielile in baza facturilor de organizare de evenimente. Incurcaturi peste incurcaturi, insa important  a fost ca toate aceste lucruri sa nu ajunga la urechile Feliciei Boscodeala, care ar avea o stranie senzatie de deja-vu dupa ce ea insasi i-a devenit in urma cu aproape sapte ani sotie primarului dupa ce in prealabil s-a bucurat de acelasi statut de amanta.


Editorial

Editorial: Molima PSD
coruptie psd
Molima PSD

Arhiva stiri

2020
martie (1)
2018
2017
2016
martie (10)
mai (2)
iulie (5)
august (3)
2015
martie (8)
mai (3)
iulie (6)
august (4)
2014
martie (5)
aprilie (11)
mai (21)
iunie (11)
iulie (2)
2013
martie (209)
aprilie (57)
mai (15)
iunie (11)
iulie (27)
august (17)
2012
0000

Evenimente

Noutati

Chestionar

Publicitate

 Spatiu destinat publicitatii!

Curs valutar